10 beauty trendova koji će biti najjači u 2019. godini

10 beauty trendova koji će biti
najjači u 2019. godini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNIKA von HOLDT (@annikavonholdt) on

Što nas čeka idućih 365 dana?

Na izmaku svake sezone veselimo se vidjeti što će nas dočekati u sljedećoj, a ta znatiželja eksponencijalno raste kada je riječ o novoj godini u koju uskoro ulazimo. Osim što će prvo zimu smijeniti proljeće i unijeti jednu od najvećih promjena u garderobu, ispred nas je 365 dana za isprobavanje novih stvari, proizvoda i trendova koje će nam donijeti modni i beauty svijet. Ne zato što mislimo da moramo, nego zato što želimo.

Pinterest, kao i Google, već godinama donosi svoja predviđanja trendova koji nam stižu. Na temelju svoje tražilice radi popis pojmova koje su korisnici sami najviše pretraživali te one koji su se najviše ponavljali, izdvaja kao statistički najvjerojatnije da postanu ekstra popularni. Neke ste možda i sami upisivali u ovu društvenu mrežu u potrazi za inspiracijom jer poznato je da je Pinterest meka novih ideja, ne samo kad je riječ o ljepoti i modi, već i cijelom životnom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNIKA von HOLDT (@annikavonholdt) on

Pinterest predviđa top 10 beauty trendova za 2019.

U novogodišnji top 10 tako su ušla predviđanja za sva polja života, no danas smo odlučili pobliže istražiti one vezane uz beauty svijet. Promjena frizure u novoj godini često je broj jedan na popisu odluka, pa će se tako mnogi odlučiti za baby bangs, odnosno kratke šiške koje dopiru do polovice čela. Drugi će pak napokon prihvatiti svoju prirodu te one prve sijede prestati prikrivati, štoviše ponosno ih pokazati uz #grombre pokret koji zagovara prirodnu sijedu kosu bez obzira na godine.

Za sve koji ne mogu odoljeti boji za kosu, čini se kako bi se pastelni trend mogao vratiti jer je pretraživanje ljubičastih nijansi poraslo za više od 1000%.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Kada je riječ o njezi kože, sve veću popularnost stječe vještičji lješnjak koji sužava pore i zaglađuje kožu, no bez isušivanja. Jedan je to od najvažnijih sastojaka u Thayers toniku za lice koji je sigurno pridonio ovom hypeu. Čista i svježa koža lica svakako će biti jedan od prvih ciljeva koje ćemo htjeti postići u 2019., pa se tako mnogi okreću nježnim tekućim eksfolijatorima koji uz pomoć kemijske eksfolijacije uklanjaju prljavštinu s površine kože, no istovremeno ju ne oštećuju, čine ju glađom te u konačnici svježijom.

A da bi se taj sjaj dodatno naglasio, mnogi pretražuju i biraju glossy make up kako bi naglasili svoje prednosti i svjež izgled. No make up look odlično se slaže s naglašenim usnama, zbog čega raste potraga za upečatljivim ružem za usne. Kada je riječ o trepavicama, opet tražimo prirodno – kako ih učiniti bujnijima, gušćima i tamnijima uz ricinusovo ulje, ulje sjemenki grožđa ili aloe vere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Kad je riječ o noktima, traži se oblik badema, lagano, no opet prirodno zašiljen na vrhu. A da bi manikura bila savršena i u 2019., isprobava se dipping nails – tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte. Što točno ona podrazumijeva i gdje je isprobati doznajte na linku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori