Proizvod za prekrasnu kosu kojeg celebrity žene obožavaju

Philip B Rejuvenating Oil

Bujna i njegovana kosa koja puca od zdravlja svima je velika želja, no put do toga često zna biti iznimno kompliciran te popunjen dugim satima provedenim u frizerskom salonu, brojnim isprobanim tretmanima, kao i različitim proizvodima od kojih svaki obećaje wow-efekt. Iako je teško pronaći univerzalan proizvod koji će odgovarati svakom tipu i svakoj teksturi kose, čini se kako postoji jedan favorit među poznatim, celebrity damama za koji kažu kako je neizostavan dio njihove hair rutine. Riječ je o ulju za kosu s potpisom brenda Philip B, a preko web shopa može se naručiti i u Hrvatsku.

Philip B Rejuvenating Oil
@halleberry

Regenerirajuće ulje za kosu obožavaju glumice s holivudske A-liste poput Nicole Kidman, Halle Berry, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow, a koriste ga bez obzira na to radi li se o svakodnevnim prilikama ili crvenom tepihu. Budući da su poznate dame uvijek prepuštene rukama profesionalnih celebrity frizerskih stručnjaka, uvijek je zanimljivo dobiti uvid u to kako izgleda hair rutina u kućnoj radinosti te koji se favoriti nalaze na njihovim policama u kupaonicama.

Na popisu omiljenih proizvoda svoje su mjesto našli oni s potpisom Philipa B., omiljenog holivudskog frizerskog stručnjaka koji je kreirao svoju liniju proizvoda za kosu jer su njegovi klijenti poželjeli i kod kuće imati barem sličan efekt onome kad izađu iz frizerskog salona. Philip B. rekao je kako mu klijenti mnogo puta kažu kako bi voljeli da svatko može sjediti u njegovom frizerskom stolcu, no on sam tvrdi kako tajna leži upravo u njegovim proizvodima. Među proizvodima, posebno je istaknulo ulje Philip B Rejuvenating Oil za kojeg poznate kažu kako ga vole na kosu nanijeti preko noći, a posebno je po tome što je riječ o mješavini prirodnih ulja poput maslinovog, sezamovog, bademovog, ulja jojobe i lavande. Rezultat toga je njegujuća formula koja je odlična za različite tipove kose. Za razliku od drugih ulja, nije teško na kosi, već čisti vlastište i vraća sjaj i elastičnost kosi.

Philip B Rejuvenating Oil
Philip B Rejuvenating Oil

Foto: Profimedia, Instagram, Look Fantastic

0