Elegantni i minimalistički: Znamo koji su najtraženiji oblici noktiju za ovu sezonu
Elegantni i minimalistički: Znamo koji su najtraženiji oblici noktiju za ovu sezonu

Elegantni i minimalistički: Znamo koji su najtraženiji oblici noktiju za ovu sezonu

Već je dobro poznato koji će biti najveći trendovi noktiju 2023. godine. Prošlu godinu obilježilo je niz trendova nail arta, od viralne Hailey Bieber manikure do šarenih francuskih savjeta kojima smo se okrenuli kako su temperature skočile. Ali što 2023. donosi kada pričamo o oblicima noktiju? Umjesto vas smo istražili koji oblici noktiju će ove sezone biti najtraženiji u salonima.

Slično kao i trend prirodne šminke, 2023. je u znaku kratkih i prirodnih noktiju. Mnogi su dizajneri za svoje kolekcije za 2023. odlučili poslati svoje modele s kratkim, četvrtastim noktima s malo laka za nokte. Brendovi poput Hermèsa predstavili su modele u svojoj kolekciji proljeće-ljeto 2023. s čistim kratkim noktima. Samo je nekolicina modela nosila lak za nokte, no većina je imala minimalističke, neutralne manikure. Trend kratkih prirodnih noktiju popularan je dijelom i zato što će mnogima praktičnost uvijek ostati na prvom mjestu. Nema lakšeg od održavanja kratkih noktiju bez laka.

U nastavku pogledajte koji oblici noktiju su u trendu za nadolazeće mjesece kao i inspiracije za elegantnu, prirodnu manikuru.

Nokti u obliku badema

Ako želite svojim noktima dodati malo glamuroznosti i elegancije, u 2023. popularnost ne jenjava ni još jednom obliku noktiju. Nokti u obliku badema postali su vrlo popularni posljednjih godina. U 2023. ovaj će ženstveni i laskavi stil i dalje biti posvuda, dugački ili kratki. Oblik badema idealan je za one koji također planiraju dodati efektne dizajne svojim noktima jer će imati više prostora za dizajne ili ukrase.

Squoval nokti

Ako nista ljubitelj ni kratkih prirodnih noktiju ni onih u obliku badema, postoji još jedan trend noktiju koji možete razmotriti. Osim kraće duljine nokta, oblik koji će dominirati u nadolazećim mjesecima je blago četvrtast ili “squoval”. Squoval oblik nova je kombinacija kvadratnog i ovalnog oblika koja je idealna za one koji traže trendovski stil s malo više elegancije. Ovaj oblik savršen je za francuske manikure koje su doživjele veliki povratak iz 90-ih.

Učitati još
Zatvori