Kosa u boji peanut buttera bit će top trend za nadolazeću jesen

Kosa u boji peanut buttera bit će top
trend za nadolazeću jesen

Ne želite poduzimati drastične korake i izbjeljivati svoju kosu do te mjere da biste postale plavuše, ali biste voljele posvijetliti svoju smeđu kosu i pružiti joj dozu svježine za novu sezonu? Kosa u boji peanut buttera mogla bi biti odgovor. Ovu boju nije teško postići i savršena je za jesensku sezonu, a u fokusu je uokvirivanje lica. Peanut butter je boja prirodnog izgleda koju je iznimno lako održavati.

Peanut Butter je boja koju ćete obožavati

Stručnjaci posebno preporučuju ovu boju za tamne brinete koje imaju srednju do dugu kosu, a koje se možda osjećaju ‘zaglavljeno’ u svojim tamnim nijansama i žele promjenu, ali ne žele postati plavuše. Uz to, za one brinete koje se nikad prije nisu bojale, to je prilično jednostavan look koji će vaš frizer lako kreirati, a najljepše izgleda u paru s valovima ili kovrčama. No, ako želite postupati s oprezom obojite kosu od sredine do vrhova, kreirajući većinu svjetlijih nijansi oko lica.

Ova boja došla je u središte pozornosti još tijekom prošle godine. Međutim, ovogodišnji trend peanut butter boje je malo manje upečatljiv. Kolorist slavnih, Guy Tang, također je ljubitelj ovog stila. On također predlaže svjetlije pramenove oko lica, po uzoru na one koje nastaju tijekom ljeta kad sunce prirodno posvjetljuje našu kosu. Ako se odlučite na opciju pramenova umjesto bojanja cijele kose, Tang preporučuje da odaberete samo jednu ili dvije nijanse svjetliju boju od vaše osnovne boje kako biste postigle ovaj trendi look. Isto tako, nemojte zaboraviti zamoliti svog stilista da kreira besprijekoran prijelaz s vaše prirodne boje na one svjetlije tonove u kosi. U nastavku možete naći nekoliko primjera za inspiraciju.

Učitati još
Zatvori