Plesačica Paula Tonković otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode
Plesačica Paula Tonković otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode

Plesačica Paula Tonković otkrila nam je
svoje omiljene beauty proizvode

Paula Tonković, nekima možda još uvijek poznatija pod svojim starim prezimenom Jeričević, ovotjedna je gošća naše rubrike u kojoj nam poznate dame otkrivaju svoje beauty favorite. Tko je sve to napravio prije nje, možete pogledati ovdje.

Paula je trenutno jedna od mentorica u showu Ples sa zvijezdama, a učenik joj je influencer Marco Cuccurin. Krenuli su stelarno, kako to žiri tog showa voli reći, a iz epizode u epizodu sve su bolji. Također, Paula je 11 puta proglašena šampionkom standardnih i latinoameričkih plesova, a nama je za oko zapela, osim talentom, upravo zbog svoje osobnosti.

Čak i preko “malih” ekrana, Paula zrači pozitivom i nježnošću. Posebno je to do izražaja došlo u prošloj epizodi kada je Marco ples posvetio svojoj pokojnoj mami. Bila mu je ona tada oslonac i vjerujemo da je poseban dojam ostavila na mnoge gledatelje.

Što se tiče ljepote, Paulu viđamo i potpuno sređenu, ali u totalno prirodnim izdanjima i iskreno ne znamo što nam je draže. Nije joj strano pokazivanje pjegica i kože bez šminke, a činjenica je da joj lice uvijek izgleda njegovano. Zato nas je zanimalo koje su njezine beauty tajne i favoriti. Donosimo ih u nastavku.

Serum

“Ne stavljam kremu na lice bez da prije nanesem serum zato što mi smanjuje crvenilo na licu i koža mi vidno bude hidratizirana”, kaže Paula.

Hidratantna krema

“Moram priznati da sam dosta kasno krenula s njegom lica, ali se zato sada trudim biti konstantna i zaista pazim da koristim kreme koje su dobre za moj suhi tip kože”.

Balzam za usne

“Mogu reći da sam ovisnik o balzamu za usne jer mi svaki put kad ga stavim daje neku svježinu na licu pa čak i kada sam najumornija”.

Krema za ruke

“Kako se bavim plesom u paru, bitno mi je da su mi ruke glatke i meke, tako da se trudim mazati kad god se sjetim. Jako mi je bitno da su nokti i ruke njegovane”.

Ulje za kosu

“Kako mi je koža suha tako je i kosa, tako da se u mojoj dnevnoj rutini nalazi i ulje za kosu i ne preskačem taj korak skoro nikada jer mi uvijek osvježi frizuru, a samim time se odmah osjećam bolje”.

FOTO: Instagram (@paula_jericevic), Cult Beauty, Chanel, YSL Beauty,Lancome,
Melem, Nivea, LAB, Dermalogica, Skintegra, Afrodita, Parfumerija Lana

Učitati još
Zatvori