Sve nijanse ruževa za usne koje će obilježiti jesensku sezonu

Sve nijanse ruževa za usne koje će
obilježiti jesensku sezonu

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Nalazimo se tek nekoliko tjedana od početka nove sezone. Prvi jesenski dani savršeno su vrijeme za novi početak, a osim nekoliko malih promjena ili novih navika kojima ćemo začiniti i obogatiti našu svakodnevnu rutinu, jesen donosi novi početak i unutar našeg ormara te kozmetičke torbice. I dok su prvi novi modni trendovi već stigli na police naših omiljenih trgovina, prve jesenske beauty kolekcije i proizvodi najavili su nekoliko beauty trendova koje ćemo obožavati u novoj sezoni. Uz novu rutinu za njegu koju će naša koža i kosa tražiti sa sve hladnijim jesenskim danima, jesen donosi i dozu glamura u odličnim novim make up proizvodima.

RUŽEVI ZA USNE U RASKOŠNIM NIJANSAMA KOJE ĆEMO OBOŽAVATI OVE JESENI

U središtu make up trendova za jesen još jednom se istaknuo ruž za usne u najraskošnijoj zagasitoj paleti dosad. Od savršene nude nijanse za jesenske dane preko crvene kao nezaobilaznog klasika do tamnih tonova bobičastog voća, baš sve trendi nijanse ruževa za usne koje ćemo obožavati ove jeseni svojoj liniji MatteTrance ruževa za usne dodala je jedna od najcjenjenijih i najtalentiranijih make up artistica Pat McGrath.

Make up artistica Pat McGrath čiji rad neprestano viđamo na najprestižnijim modnim pistama, na naslovnicama časopisa i crvenim tepisima  svoju je karijeru započela još u devedesetima. Nakon godina iskustva rada s najboljim od beauty svijeta, Pat McGrath je 2015. godine izbacila limited edition Gold 001 pigment, prvi proizvod pod brendom Pat McGrath Labs. U samo tri godine, Pat McGrath Labs istaknuo se kao jedan od najzanimljivijih novih brendova koji je oduševio kritiku i publiku i danas vrijedi više od milijardu američkih dolara.

Usmjerena na kreiranje najboljih mogući make up proizvoda među kojima će svatko pronaći svoju savršenu nijansu, Pat McGrath stvorila je pravo malo beauty carstvo. Novu sezonu Pat je najavila s deset novih nijansi koje je dodala obožavanoj MatteTrance liniji ruževa za usne.

PAT MCGRATH RUŽEVI ZA USNE U DESET NOVIH NAJPOŽELJENIJIH JESENSKIH NIJANSI

Prepoznatljivi po snažnom pigmentu, mat završnom efektu i odličnoj izdržljivosti, MatteTrance ruževi sada su osvanuli u deset novih nijansi stvorenih za jesenske dane. Poznata make up artistica novim nijansama ruževa za usne nije samo obogatila svoju kolekciju, već i najavila jesenske trendove koji donose prepoznatljivu raskošnu zagasitu paletu boja u osvježenom izdanju. Nude tonovi koje je prošle jeseni krasio naglašeni smeđi podton, sada su obogaćeni decentnim koraljnim ili ružičastim pigmentom, crvena je još bogatija, dok su tonovi bobičastog voća decentniji.

U nastavku donosimo pregled svih nijansi koje možete poželjeti ove jeseni kroz nove MatteTrance ruževe za usne s potpisom velike Pat McGrath.

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Christy

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Beautiful Stranger

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Elson2

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Forbidden Love (Online Exclusive)

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Executive Realness

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Extravaganza

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Elson2

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Deep Orchid

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Guinivere

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Flesh5

Pat McGrath Labs MatteTrance Liptick – Fever Dream

Foto: Instagram, Pat McGrath Labs

Učitati još
Zatvori