Nježna i zabavna proljetna manikura koja je osvojila Instagram

Nježna i zabavna proljetna manikura
koja je osvojila Instagram

Objavu dijeli essie (@essie)

Još neki dan pisali smo vam o pastelnim lakovima za nokte s kojima ćete postići najljepšu proljetnu manikuru. Blijedo žuta, mint zelena, nježna boja ljubičica i breskvasta, samo su neke od nježnih pastelnih nijansi koje će ove sezone uljepšati naše nokte. S time se slažu i vodeći autoriteti u svijetu lakova za nokte, a pastelnim lakovima ‘oboružali’ su se i saloni ljepote, spremni udovoljavati željama klijentica za pastelnom manikurom.

Vesela pastelna manikura

Volite li boje, a naročito ove pastelne i ne možete se odlučiti koju boju odabrati, zašto ne biste isprobali sve? Trend je to koji ovih dana intenzivno viđamo na Instagramu i riječ je o manikuri u takoreći duginim bojama, samo što su u ovom slučaju to one pastelne. Poanta je svaki nokat obojati u drugu boju i dobiti nježan pastelni spektar kojem je teško odoljeti. Ako vas poslovna sredina sprečava u ovakvim eksperimentima s bojama, sačuvajte ih za ljetnu sezonu, kada je doista sve dopušteno.

Pronašli smo još tri alternative za ovu manikuru kod koje je svaka ploča nokta obojana u drugu pastelnu boju. Pastelna manikura može biti dodatno modificirana: u takozvanu negative space manikuru koja kombinira prozirni lak (ili nikakav lak) i onaj u boji, pri čemu je dio nokta sasvim ogoljen, ili u manikuru kod koje je podloga neutralna – primjerice bijela, a pastelni lak noktima se proteže u obliku jedne tanke i elegantne crte. Pastelne boje naposljetku možete zamijeniti i onima ton ili dva jačima i dobiti još jednu jako veselu proljetnu i ljetnu manikuru.

Objavu dijeli JAE (@jaeustice)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori