Savršeni party parfem zapravo je mirisni losion za tijelo

Savršeni party parfem zapravo je
mirisni losion za tijelo

Svaka od nas u kupaonskom ormariću ili na kupaonskoj polici drži svoj omiljeni parfem ili čak više njih, a na koji će pasti izbor određenog dana, ovisi o raspoloženju, ali i prigodi za koju se spremamo. Pritom su nam posebno dragi parfemi koje nosimo u večernjim prilikama i njih najčešće ‘štedimo’, koristeći ih u tim specifičnim trenucima. No, što kada savršeni party parfem uopće ne bi bio parfem?

Na valu popularnosti brojnih trendova u svijetu parfema, poput parfema u balzamu, roll-on bočici ili u gelu, posljednjih tjedana beauty scenom zavladali su i mirisni losioni za tijelo, čije su formule bolje no ikad i spremno konkuriraju našim omiljenim parfemima. Mirisni losioni u sebi kriju točno one note koje su nas osvojile kod poznatih parfema, a trenutno najpopularniji svakako su oni iz mirisnih obitelji Giorgio Armani Si, Givenchy L’Inerdit, Chloé Nomade i Twilly d’Hermes.

Mirisni losioni za tijelo umjesto parfema

Zašto ove zime prednost dati mirisnom losionu umjesto parfemu? Zato što će istovremeno njegovati kožu i ostaviti mirisni trag koji će trajati cijelog dana. U nastavku smo izdvojili nekoliko hit mirisnih losiona za tijelo koje možete nabaviti i u našim parfumerijama.

 

Foto: Douglas, Instagram

Učitati još
Zatvori