3 party looka koje možete isprobati u novogodišnjoj noći
3 party looka koje možete isprobati u novogodišnjoj noći

3 party looka koje možete isprobati
u novogodišnjoj noći

Doček 2023. godine je pred vratima. Tu noć zovu i onom najluđom u godini, a s obzirom na to da već lagano odbrojavamo sate do nje, vrijeme je za posljednje pripreme. Pretpostavljamo da ste modnu kombinaciju već odabrai, a preostala je frizura ze šminka. Ako vam nedostaje inpiracije, mi znamo kojim make up lookovima ćete ove godine stvoriti pravi wow efekt. Što upečatljivije to bolje, tako da se za doček ne trebate bojati eksperimentiranja.

Klasični crveni ruž

Crveni je ruž klasik s kojim baš nikad nema greške, pa tako ni u blagdanskom razdoblju. Ako odaberete njega, neka ostatak looka bude sasvim jednostavan – sjajna koža i malo bronzera uz upečatljivu nijansu crvene bit će i više nego dovoljni da apsolutno zablistate u novogodišnjoj noći.

Crni tuš

Nastavljamo s klasikom. Tu je vječno elegantni crni tuš koji će savršeno naglasiti vaše oči. Ovisno o tome kako ga iscrtate, oči mogu izgledati mačkasto i seksi ili ih možete veizualno povećati. Mogućnosti su beskonačne, a sve što vam treba je vodootporan i dugotrajan tuš i malo vještine. Ovaj look je uvijek in i s njime ne možete pogriješiti.

Šljokice na očima

AKo je neka prigoda stvorena za nošenje šljokicama, bilo na odjeći ili na licu, to je doček. Ove godine šljokice nosimo posvuda, jedan su od najvećih trendova, a posebno efektno izgledaju na očima. To mogu biti sitne šljokice, odnosno shimmer sjajila. Mogu biti one krupne, a mogu biti i kristalići koje ćete nalijepiti na kapke. Što god odaberete, svakako ćete se isticati u masi.

Foto: Instagram (@ash_kholm, @patrickta)

Učitati još
Zatvori