Pet parfemskih noviteta koje ćemo isprobati ove sezone

@the.wrinkle.phobic

Jesen sa sobom uvijek donosi promjene u beauty rutini, a nove navike uvijek su jednostavnije i zanimljivije zahvaljujući novitetima koje su nam pripremili kozmetički brendovi. Nova je rutina nezamisliva bez promjene parfema s ozbirom na to da lagane i prozračne ljetne mirise polako ostavljamo iza sebe i okrećemo se nešto težima i opojnijima koji su idealni za hladne dane pred nama. Ako ste u potrazi za novim favoritom ili ste se jednostavno zaželjeli promjene, u nastavku donosimo nekoliko noviteta koji su se istaknuli kao it parfemi ove sezone.

Byredo Slow Dance

Byredo Slow Dance

Svi koji su u potrazi za parfemom koji će im uljepšati prijelazno razdoblje, mogu posegnuti za novitetom s Byredo potpisom. Riječ je o parfemu Slow Dance, namijenjenom ženama i muškarcima, a sadrži note meda koje se miješaju s ljubičicom, vanilijim o opoponaksom.

Nars Audacious

parfemi
Nars Audacious

Prvi parfem s potpisom brenda NARS Cosmetics izazvao je veliko nestrpljenje među beauty ljubiteljima. Opisuje se kao provokativan i odvažan parfem s notama frangipana i dima tamjana koje su se stopile s cvijetom tiare i sandalovine te bazom koju čine eterična ulja bijelog cedra i bijelog mošusa te tako stvorili čaroban miris koji u sebi ima i dozu minimalizma i modernosti.

Jo Malone Poppy & Barley

parfemi
Jo Malone Poppy & Barley

Ljubitelji uzbudljivih mirisa ove će jeseni doći na svoje zahvaljujući noviteto s potpisom popularnog brenda Jo Malone. U centru pozornost nalazi se mak u srednjim notama, a cvjetni se mirisi miješaju s ljubičicom i ružom te crnim ribizlama.

Estee Lauder Beautiful Belle

parfemi
Estee Lauder Beautiful Belle

Iz kozmetičkog brenda Estee Lauder ove jeseni dolazi prava poslastica namijenjena svim romantičarkama. Riječ je o parfemu inspiriranom modernom ljubavi na koju se gleda kao na putovanje, od prvih sramežljivih trenutaka i privlačnosti do obećanja o “zauvijek”. U parfemu se miješaju note ličija, mimoze, latica ruže, cvijeta naranče, gardenije i mošus marcipana.

Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée

parfemi
Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée

Dvije godine nakon što nas je oduševio Twilly d’Hermes Eau de Parfum, dobio je svog nasljednika – Twilla d’Hermes Eau Poivrée Eau de Parfum koji dolazi u prepoznatljivoj četvrtastoj bočici s crnim čepom koji neodoljivo podsjeća na šeširić. U bazi parfema nalazi se elegantan pačuli, srednje note čini elegantna ruža, a u gornjim notama je vibrantan ružičasti papar.

Foto: Instagram, Douglas, Byredo, Estee Lauder, NARS Cosmetics, Top.hr

0