10 parfemskih noviteta koje jedva čekamo isprobati ove jeseni

@eleanorpendleton

Bliži nam se jesen koju mnogi s nestrpljenjem očekuju – možda godišnji odmori jesu iza nas, ali hladnija je sezona uvijek uzbudljiva zbog svih modnih i beauty noviteta koje nam donosi. Nova sezona označava i nove parfeme na policama u kupaonici, a uistinu je teško odlučiti se samo na jedan, s obzirom na ponudu u parfumerijama. Pronaći novog parfemskog favorita nije nimalo jednostavan zadatak. Svatko od nas ima viziju tog što od parfema želi, ali je ponuda parfema takva da se u njoj katkad uistinu teško snaći. Iako je najjednostavnije ostati vjeran dobrom, starom parfemu, ponekad je dobra ideja isprobati i nešto novo i možda pronaći novog parfemskog favorita. Brojne luskuzne kuće izbacili su svoje jesenske favorite pa su Gucci s parfemom Gucci Mémoire d’une Odeur, kao i Lancome s parfemom Idôle napravili veliki hype te ih ljubiteljice parfema jedva čekaju isprobati.

@ouai

Bez obzira na to volite li pomalo spicy i jake parfeme ili lagane, cvjetne formule, vjerujemo kako ćete u širokoj paleti novih parfema pronaći onaj idealan koji će vas pratiti u jesenskim, ali i zimskim danima, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim prilikama ili elegantnijim, večernjim prigodama.

Ne samo da miriše dobro, novi parfemi uz to i izgledaju odlično pa će biti odličan, instagramičan detalj na polici u kupaonici ili u spavaćoj sobi. U nastavku donosimo nekoliko jesenskih parfema za koje vjerujemo da će postati omiljeni beauty saveznici brojnim damama u hladnoj sezoni.

Lancome Idôle
Chanel LES EAUX DE CHANEL PARIS-RIVIERA Eau de Toilette
Maison Margiela Replica Whispers in the Library Eau de Toilette
parfem
Gucci Mémoire d’une Odeur Eau de Parfum
parfem
Tom Ford Métallique
parfem
Bottega Veneta Illusione For Her Eau de Parfum
parfem
Estee Lauder Beautiful Belle Love
parfem
Ouai North Bondi Eau de Parfum
parfem
Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Spray
parfem
Floral Street Black Lotus Eau De Parfum

Foto: Instagram

2