10 parfemskih noviteta koje jedva čekamo isprobati ove jeseni

10 parfemskih noviteta koje jedva
čekamo isprobati ove jeseni

@eleanorpendleton

Bliži nam se jesen koju mnogi s nestrpljenjem očekuju – možda godišnji odmori jesu iza nas, ali hladnija je sezona uvijek uzbudljiva zbog svih modnih i beauty noviteta koje nam donosi. Nova sezona označava i nove parfeme na policama u kupaonici, a uistinu je teško odlučiti se samo na jedan, s obzirom na ponudu u parfumerijama. Pronaći novog parfemskog favorita nije nimalo jednostavan zadatak. Svatko od nas ima viziju tog što od parfema želi, ali je ponuda parfema takva da se u njoj katkad uistinu teško snaći. Iako je najjednostavnije ostati vjeran dobrom, starom parfemu, ponekad je dobra ideja isprobati i nešto novo i možda pronaći novog parfemskog favorita. Brojne luskuzne kuće izbacili su svoje jesenske favorite pa su Gucci s parfemom Gucci Mémoire d’une Odeur, kao i Lancome s parfemom Idôle napravili veliki hype te ih ljubiteljice parfema jedva čekaju isprobati.

@ouai

Bez obzira na to volite li pomalo spicy i jake parfeme ili lagane, cvjetne formule, vjerujemo kako ćete u širokoj paleti novih parfema pronaći onaj idealan koji će vas pratiti u jesenskim, ali i zimskim danima, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim prilikama ili elegantnijim, večernjim prigodama.

Ne samo da miriše dobro, novi parfemi uz to i izgledaju odlično pa će biti odličan, instagramičan detalj na polici u kupaonici ili u spavaćoj sobi. U nastavku donosimo nekoliko jesenskih parfema za koje vjerujemo da će postati omiljeni beauty saveznici brojnim damama u hladnoj sezoni.

Učitati još
Zatvori