Možda najbolji tretman koji obnavlja čak i blajhanu kosu

Možda najbolji tretman koji
obnavlja čak i blajhanu kosu

Promjena boje kose oduvijek se isticala kao jedna od najjednostavnijih i najefektnijih transformacija koje u trenutku donose osvježenje i stvaraju novi look. Proljeće i ljeto savršeno su vrijeme za promjenu izgleda, a nekoliko nijansi svijetlija ili pramenovima prošarana kosa bit će jedan od najpopularnijih izbora. Od platinasto plave do medenih pramenova u tamnosmeđoj kosi, svjetlija kosa savršeno će pristajati proljetnoj i ljetnoj atmosferi i garderobi, no efektno osvježenje istovremeno će na našoj kosi ostaviti i ne tako pozitivan trag.

Oštećenje kose je gotovo neizbježna posljedica bojanja i posvjetljivanja koja bitno utječe kako na zdravlje naše kose, tako i na njezin izgled. Kako bi nakon bojanja vratili sjaj i mekoću kosi spremni smo isprobati gotovo sve. Od skupih tretmana u frizerskim salonima do svake maske za kosu s polica drogerija, mnogi od njih donose tek trenutni osjećaj mekše i sjajnije kose. Ipak, unazad nekoliko godina na beauty sceni istaknuo se jedan proizvod koji je skupio povjerenje brojnih obožavatelja i postao jedan od najpopularnijih beauty favorita. O kojem se proizvodu radi? U nastavku upoznajte odličan Olaplex No.3 Hair Perfector.

OLAPLEX TRETMAN KOJI ĆE PROMIJENITI VAŠU KOSU

Olaplex No.3 Hair Perfector na beauty sceni pojavio se prije nekoliko godina i izazvao pravu malu revoluciju kada je njega kose, osobito njega bojom tretirane kose u pitanju. Zašto su baš njega na tisuće zadovoljnih korisnika, ali i tisuće profesionalnih frizera isticali kao jedini proizvod koji može obnoviti vašu kosu i vratiti joj mekoći i sjaj nakon bojanja?

Nakon što je kosa bila tretirana bojom, osobito ako se radi o posvjetljivanju kose i blajhanju, vlasi kose gube na svojoj strukturi i postaju tanje i grublje. Opaplex tretman ispunjava vlas i našu kosu ponovno čini mekom i sjajnom.

Iako je onaj posljednji korak koji se krije u bočici Olaplex No.3 Hair Perfector kućnog tretmana ujedno i ključni, prva dva koja donosi priprema kose za bojanja u salonu su jednako bitna. Olaplex No.1 Bond Multiplier je prvi korak i on se dodaje boji ili blajhu kako bi ispunili već uništeni dio vlasi i spriječili boju ili blajh da stvori previše štete Drugi korak je nalazi se u Olaplex No.2 Bond Perfector proizvodu – tretmanu za kosu koji se koristi u salonu, prije ispiranja boje. Uloga drugog proizvoda je obnova vlasi oštečenih tijekom procesa bojanja kose.

Beauty favorit Olaplex No.3 Hair Perfector je treći i posljednji korak ovog vrlo jednostavnog i brzog, ali nevjerojatno moćno i inovativnog tretmana za kosu. Kako bi zadržali sjaj i mekoću kose nakon bojanja kose i prva dva Olaplex koraka, Olaplex No.3 Hair Perfector je kućni tretman koji koristite jednom tjedno poput svake druge maske, a koji dubinski hrani i hidratizira vašu kosu.

Olaplex No. 3 Hair Perfector možete pronaći i naručiti na Amazonu ili u frizerskim salonima koji koriste Olaplex proizvode.

Olaplex No.3 Hair Perfector

Olaplex No.3 Hair Perfector

Foto: Instagram, Olaplex

Učitati još
Zatvori