Jeste li spremni za obrnuti balayage?

Jeste li spremni za obrnuti balayage?

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Nakon dramatičnog ombre efekta koji smo obožavali prije nekoliko godina, na beauty sceni se pojavila balayage tehnika i u potpunosti zavladala trendovima u bojanju kose. Dok je ombre efekt na kosi stvarao snažni kontrast između tamnijeg gornjeg dijela i svjetlijih vrhova, balayage je donio prirodniji izgled suncem okupane kose. Jednostavna, efektna i savršena za svaku boju, dužinu i teksturu, balayage tehnika bojanja u kosu unosi pramenove koji joj daju punoću i osjećaj dubine. Ovog proljeća balayage će zasjati u novom, potpuno drugačijem izdanju.

NOVI BALAYAGE KOJI ĆETE POŽELJETI ISPROBATI

nu.60s #volume #60s #hairstyle #anhcotran #losangeles

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Novi balayage započinje svjetlijom nijansom pri korijenu kose i prelazi u nekoliko nijansi tamniju boju na vrhovima. Za razliku od klasičnog, novi obrnuti balayage donosi stupnjevanje od svjetlije do tamnije boje, suprotno onome koje smo navikli viđati. Osim što donosi osvježenje u popularnu tehniku bojanja kose.

Klasičan balayage uvijek se isticao kao savršeni izbor za sve one koji žele posvijetliti svoju kosu i stvoriti efektan izgled, ali istovremeno traže boju kose jednostavnu za održavanje. Novi, obrnuti balayage poslužit će kao savršena alternativa za sve one koji žele stvoriti efektan izgled, ali ne žele posvijetliti kosu. S tamnijim pramenovima na vrhovima koji stvaraju laganu gradaciju od svjetlije prema tamnijoj boji,  obrnuti balayage bit će jednostavan jednako jednostavan za održavanje onima koji svoju prirodnu svjetliju kosu odlučite potamniti tamnijim vrhovima.

Osim što će odlično pristajati svakoj boji kose, ovaj izgled jednako dobro izgleda na dugim uvojcima i na kraćoj bob frizuri gdje jedino treba pripaziti da svjetliji dio ne osjenčava previše kako bi se izbjegao obrnuti ombre izgled.

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori