Nude ruž klasik je kojeg volimo i ovog proljeća

Nude ruž klasik je kojeg volimo
i ovog proljeća

@wethepeoplestyle

Nude ruž jedan je od klasičnih i vječnih proizvoda u kozmetičkoj torbici. Ono što su u ormaru basic majica u bijeloj ili crnoj boji, traperice, kožna jakna ili baloner, to je u make up rutini nude ruž. Odličan je izbor za svaki dan kad poželite stvoriti no make up look, a jednako će dobro izgledati i u elegantnim, formalnim prigodama, osobito u kombinaciji sa smokey eyesom.

Nezaobilazan dio make up kolekcije

Nude ruž mnogima je favorit jer izvlači ono najbolje od prirodnog izgleda usana, a i ovog proljeća nastavljaju biti nezaobilazan dio make up kolekcije. Iako je ljeto vrijeme za eksperimentiranje, jarke boje i otkačene lookove, nekad nema boljeg odabira od dobre, stare klasike, a upravo tu uskače omiljeni nude ruž.

@harperandharley

Može biti savršen izbor za ljetne dane kad su prozračnost i opuštenost zapravo sve što želimo od make upa, a ne treba vas zavarati to što nisu toliko primjetni na usnama. Napravit će onu savršenu razliku, odnosno dodatno će naglasiti prirodnu boju i oblik usana, a no make up look izgledat će savršeno! Zavirili smo u ponudu ruževa i pronašli najljepše, savršene za nadolezeće tople dane.

Učitati još
Zatvori