Nove boje lakova koje biste mogli zatražiti na svojoj idućoj manikuri

Nove boje lakova koje biste mogli
zatražiti na svojoj idućoj manikuri

Za nadolazeće proljeće, većina modnih i beauty brendova prilično je složna: unesimo dašak optimizma u svoje živote najljepšim proljetnim tonovima! Bez obzira na to radi li se o odjevnim komadima i modnim dodacima ili make upu i lakovima za nokte, boje su ta infuzija pozitive koja će nam svima podići raspoloženje u trenu. A dobrog raspoloženja sada nam treba više no ikad.

Posljednjih tjedan dana počele smo primijećivati kako pastelni tonovi polako, ali sigurno ostvaruju svoju dominaciju kolekcijama poznatih modnih brendova, pa smo slijedom toga odlučile provjeriti kakva je situacija u beauty svijetu i kreće li se i on u istom smjeru. Potvrdu toga dali su nam poznati nail brendovi, koji su već počeli predstavljati kolekcije za toplije dane i davati naznake trendova u proljetnim manikurama.

Proljetne manikure su vesele, optimistične i svojim će bojama svima izmamiti osmijeh na lice

Ovog proljeća nosit ćemo mnogo divnih tonova; počevši od varijacija na temu crvene boje, koja sada dobiva zaigrane primjese ružičaste, ali i narančaste boje, preko nježnih pastelnih nijansi koje prizivaju romantične manikure, pa sve do jačih citrusnih i lila tonova, koji već na prvu koketiraju s neonskim trendom. Boje su tu i donose za svakoga ponešto, pa ih podjednako dobro mogu nositi i minimalistice i maksimalistice.

Nas su boje novih lakova za nokte potpuno osvojile, pa smo vam u nastavku odlučile dati inspiraciju za vaš idući odlazak na manikuru!

Lakovi za nokte za proljeće 2021.:

Smith & Cult – Poppy Papi
Smith & Cult – Call Me Poetry
Chanel Le Vernis – 887 – METALLIC BLOOM
Chanel Le Vernis – 883 – PENSÉE
Chanel Le Vernis – 885 – ANTHURIUM
OPI – I’m An Extra
OPI – Hollywood & Vibe
Deborah Lippmann – Pretty Fly
OPI – Bee-Hind The Scenes
Mavala – 982 Naïve Mint
Mavala – 985 Psychedelic Lime
Essie – Light As Linen
J Hannah – Relic
Nails. INC – Soul Searching

Foto: Chanel, OPI, Nails. INC, Mavala, Essie

Učitati još
Zatvori