Nekoliko proizvoda za njegu kože koje želimo isprobati ove jeseni

Nekoliko proizvoda za njegu kože koje
želimo isprobati ove jeseni

@philosophy

Prvi tjedan rujna je prvi kraju, a jesen nam je već i kalendarski jako blizu što znači da je beauty noviteta na sceni sve više i više. Uvijek se posebno veselimo jesenskim novitetima zbog ljetne “stanke” u kojoj kozmetički brendovi smanjeno predstavljaju nove proizvode. Jesen nam uvijek donosi mnoštvo zanimljivosti, a promjena beauty rutine, kao i osvježavanje kozmetičke torbice je nužnost bez koje nema kvalitetne njege kože. Ako još uvijek razmišljate o tome koje biste proizvode mogli dodati u rutinu njege kože, donosimo nekoliko noviteta koje bismo rado isprobale.

Clinique Smart Clinical MD Multi-Dimensional Age Transformer Duo

njega kože

Iako je ovaj proizvod prvotno namijenjen zreloj koži, ima pozitivan učinak na različitu dob, kao i na sve tipove kože. Proizvod je poseban po tome što ima dvije različite hidratizirajuće formule, jednu za cjelokupni tretman lica, a drugu za specifična područja. Proizvod njeguje kožu te se jako brzo upija.

Philosophy Renewed Hope in a Jar Water Cream

njega kože

Moto koji stoji iza ovog proizvoda je “Hydrate, glow and go”, odnosno “hidratiziraj, zablistaj i kreni”, a riječ je o proizvodu koji je primjer i hidratantna krema u jednom. Formula sadrži hijaluronsku kiselinu za hidrataciju i ekstrakt ananasa pa koža odmah nakon upotrebe postaje sjajna, nahranjena i mekana.

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night

njega kože

Ovaj proizvod nazivaju posljednjim “herojem” iz linije proizvode Estee Lauder za njegu kože, a formula sadrži sastojke koji potiču hidrataciju u koži. Tekstura je bogata, ali pritom ne ostavlja težak osjećaj maske na koži, a pomaže u postizanju željenog blistavog tena ujutro.

Foto: Instagram, Clinique, Philosophy, Estee Lauder

Učitati još
Zatvori