Neutralni parfemi koji će se sviđati i ženama i muškarcima

Neutralni parfemi koji će se sviđati
i ženama i muškarcima

Osim što su jedan od najposebnijih beauty proizvoda koji bude ne samo osjetila, već i emocije, parfemi i toaletne vode istovremeno su i jedan od rijetkih beauty proizvoda koji uživaju u jednakoj popularnosti kod žena i kod muškaraca. U mirisima, i žene i muškarci pronašli su onaj magični dodatak koji, osim što je nezaobilazni dio njihove svakodnevne beauty rutine, s vremenom postaje i dio njihovog karaktera i stila.

MIRISI KOJI ĆE SE SVIDJETI BAŠ SVIMA

Mirisni svijet parfema i toaletnih voda stvara na stotine tisuća različitih kombinacija koje najčešće dijelimo na nekoliko različitih tipova mirisa koje opisujemo uz pomoć nota koje dominiraju unutar uzbudljivih mirisnih koktela. Drvenasti, puderasti, cvjetni i slatki neki su od najčešćih epiteta kojima ćemo opisati mirise koje volimo i prema kojima ćemo tražiti onaj savršeni parfem. I dok će neki uživati u bogatom mirisu vanilije, drugi će u savršenom parfemu ili toaletnoj vodici tražiti svježinu citrusa ili zavodljivost cvjetnih nota. Iako smo parfeme naučili dijeliti na muške i ženske, raskošan svijet mirisa krije i nekoliko vrlo posebnih mirisnih kombinacija koje će svidjeti baš svima zbog čega i nose status unisex parfema.

Usmjereni na kreiranje najposebnijih mirisnih kombinacija koje prelaze granice spola te klasične podjele parfema, unisex parfemi sve se češće pojavljuju na policama naših omiljenih beauty trgovina. Sa sve većim interesom za svijet mirisa, osobito kada je riječ o manje poznatim niche parfumerijama, svake sezone raste i interes za unisex parfeme u čijim se bočicama krije ono najbolje od svijeta parfema – raskoš mirisnih nota i kreativnost u njihovom kombiniranju. Upravo se u neočekivanim kombinacijama i kreativnosti krije tajna najposebnijih mirisa koji će jednako oduševiti i žene i muškarce.

Od jednog od najpopularnijih niche parfema na svijetu do cool brendova i neočekivanih kombinacija koje možda još niste otkrili – u nastavku donosimo pregled pet parfumerijskih kuća i brendova te njihovih najboljih unisex mirisa.

ESCENTRIC MOLECULES

Molecule 01

Molecule 02

Molecule 03

LE LABO

Santal 33

Bergamote 33

Another 13

MEMO PARIS

Moon Fever

Granada

Marfa

BELLA FREUD

Bella Freud Signature

Psychoanalysis

Ginsberg is God

GOOP

Edition 02 – Shiso

Edition 01 – Church

Edition 03 – Incense

Foto: Instagram, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori