Netipične valentinovske manikure s kojima ćete sigurno imati najoriginalnije nokte u uredu
Netipične valentinovske manikure s kojima ćete sigurno imati najoriginalnije nokte u uredu

Netipične valentinovske manikure s kojima ćete sigurno imati najoriginalnije nokte u uredu

Ovih dana sa svih strana smo bombardirani valentinovskim sadržajem. Ako ste od onih koji samo čekaju da to ludilo prođe, možda ovaj tekst nije za vas. Ako ste, pak, među ljubiteljima Dana zaljubljenih, ali se svejedno ne želite stopiti s masom, na pravom ste mjestu. Takvo je doba godine da baš svi imaju crvene ili roze manikure i srca na noktima. Sve je to već viđeno, jako je slatko, ali nije baš toliko inovativno. Zato smo si dali malo truda i pronašli manikure koje nisu toliko tipične i uobičajene. Logično, za njih će vam trebati “noktarica” koja je malo spretnija i koja ima strpljenja i vremena.

Ove manikure same po sebi jesu valentinovske, ali su jako kul i korak su dalje od onih već isfuranih. Samim time, sigurno ćete imati najoriginalnije nokte u uredu. Ipak, ako vam na poslu baš i ne gledaju blagonaklono na nail art, možda ćete ih morati preskočiti i držati se klasike. Ako, pak, radite u nešto opuštenijoj atmosferi, vjerujemo da će vam ovakvu manikuru baš svi hvaliti.

Netipične valentinovske manikure za minimaliste

Ako ste od onih koji općenito vole unikatne manikure, neku od ovih svakako možete iskoristiti i kada Valentinovo više ne bude aktualno. Prilikom traženja ovih, netipičnih manikura potrudili smo naći ponešto za sve ukuse i stilove. Tu su one minimalističke, ali i one pomalo psihodelične i eklektične.

Ako inače volite decentne manikure, bež i nježno ružičaste nijanse, to ne znači da i za vas ne postoje opcije fora valentinovskih manikura. Ne morate nužno iskoračiti iz zone komfora i zanemariti ono što inače volite. Ovo je klasika s twistom, a jednom godišnje, barem za Valentinovo, možete si dati malo oduška.

Netipične valentinovske manikure za ljubitelje nail arta

S druge strane tu su svi oni koji obožavaju boje, uzorke i nail art. Vi se, pak, ne morate odlučiti za klasičnu crvenu i rozu i to je to. Valentinovski nokti mogu biti puno zabavniji od toga i našli smo hrpu inspiracije. Ne garantiramo da ćete svojoj “noktarici” biti omiljena osoba na svijetu kada joj pokažete što želite, ali svakako ćete imati najposebnije nokte (pod uvjetom da vam ih pristane napraviti).

Učitati još
Zatvori