Trendi lakovi za nokte za sve koji se žele pomak od klasičnih jesenskih tonova

lak za nokte
@betina_goldstein

Dolaze nam jesenski dani, a oni često znače i zagasitu paletu boja – kako u garderobi, tako i u make upu i u manikuri. Međutim, to ne mora uvijek biti tako pa se s krajem toplih dana ne moramo nužno rastati i od jarkih, veselih boja koji su naše nokte krasili tijekom dugog ljeta. Baš suprotno – nijanse zelene, narančaste i boje fuksije divno će se uklopiti u kombinacije za nadolazeće hladno razdoblje, a i postoji li bolji način za razbijanje jesenskog sivila?

Za sve one koji nisu ljubitelji otkačenih nijansi, jesen je idealno vrijeme, no sad je pravo vrijeme da se maknete od klasika poput bordo tonova i crne boje i krenete u smjeru tamnoplave, antracit sive ili boje terakote koje su idealan izbor za hladnu jesen, no istovremeno poželjan odmak od klasike na koju smo navikli.

Dior Dior Vernis in Rush Hour

Jesen je savršeno razdoblje za igru otkačenim nijansi na noktima

Za koji god ton se odlučili, pustite mašti na volju i neka kreativa bude u prvom planu – možete svaki nokat obojiti u drugu boju i stvoriti savršenu jesensku paletu na noktima koja nigdje neće proći nezamijećeno. S druge strane, možete isprobati i neki od ovosezonskih trendova. Primjerice, popularna manikura koja izgleda poput kornjačevine lijepo će izgledati s nijansama terakote i zlatnim detaljima, a francuska manikura doživljava veliki povratak, ali u pomalo pomaknutom izdanju – umjesto bijelog ruba, eksperimentirajte s bojama te izaberite neku jarku ili pastelnu nijansu.

Ako planirate zakazati termin u beauty salonu ili se poigrati s manikurama u kućnoj radinosti, donosimo nekoliko odličnih nijansi koje su idealne za jesen pred nama.

Chanel Le Vernis – 622 Violet Piquant
lak za nokte
Essie Nail Polish in Cliff Hanger
lak za nokte
OPI Nail Polish in Rub-a-Pub-Pub
lak za nokte
Tom Ford Nail Polish in Black Sugar
lak za nokte
Catrice ICONails – 58 Good Nails Only
lak za nokte
Lancôme Le Vernis – 368 Rose
lak za nokte
Artdeco Art Couture Nail Lacquer – 689 Terra Red

Foto: Instagram, Essie, OPI, Dior, Notino

0