Najposebniji parfemi koji bi mogli postati vaš zaštitni znak

Najposebniji parfemi koji bi mogli
postati vaš zaštitni znak

Parfemske kuće koje ne nosi baš svatko

Niche parfemi su izazvali pravu malu revoluciju u svijetu parfema, posebice unazad nekoliko godina kada su informacije o njima i niche parfemskim kućama počele stizati i do široke javnosti. Ono što karakterizira niche parfeme i izdvaja ih od svih ostalih mirisa koje možete pronaći u svakoj parfumeriji su rijetki i zanimljivi sastojci koji su daleko kvalitetniji od sastojaka u mainstream parfemima, neobične kombinacije mirisa te elaborirani proces proizvodnje za koji su zaduženi najprofinjeniji stručnjaci.

Takav parfem nije dostupan na svakom koraku i možete ga s pravom učiniti “svojim” jednom kad pronađete onu savršenu aromatičnu esenciju komponiranu s uzbudljivim tonovima. Niche parfemi duže ostavljaju mirisni trag na koži i to je još nešto što ih razlikuje od komercijalnih parfema te su baš zbog toga savršeni za sve koji vole specifične mirisne kompozicije i koji vole biti prepoznati po određenom parfemu.

Svaki miris priča svoju priču i na mnoge ćete odmah frknuti nosom jer zaista znaju biti intenzivni i previše u svakom pogledu. No kad nađete svog niche favorita, to je ljubav na prvi pogled – poželjet ćete hodati u njegovom mirisnom oblaku svaki dan.

10 niche brendova koji su postali klasici

Escentric Molecules Molecule 01

Frederic Malle Lipstick Rose

Le Labo Santal 33

Byredo Gypsy Water

Atelier Bloem 1614 Eau de Parfum

Sana Jardin Revolution de la Fleur

Maison Louis Marie No.02 Le Long Fond

Atelier Cologne Bois Blonds

Juliette has a gun Not a perfume

D.S. & Durga Cowboy Grass

Foto: Instagram, D.S. & Durga, Juliette has a gun, Byredo, Le Labo, Atelier Cologne, Maison Louis Marie, Sana Jardin, Atelier Bloem, Frederic Malle, Escentric Molecules

Učitati još
Zatvori