Ovo su trenutno najpopularniji parfemi na Instagramu

Ovo su trenutno najpopularniji
parfemi na Instagramu

Raskošan i opojan svijet parfema satkan je od stotine tisuća različitih mirisnih nota od kojih svaka nosi svoj karakter i poseban miris koji će u nama, uvijek i bez iznimke, izazvati neku reakciju. I dok će nam neke mirisne note biti ugodne, a neke odbojne, druge će nam oživjeti uspomene ili nas podsjetiti na dragu osobu čiji nam je miris ostao urezanu u sjećanju. Bez obzira u kojem mirisu ili parfemu govorili, svi oni nose nevjerojatnu moć koja će uvijek probuditi naša osjetila i nikad neće proći nezapaženo.

NAJPOPULARNIJI PARFEMI NA POČETKU 2019.

Mirisni svijet parfema najčešće dijelimo na nekoliko različitih tipova koji opisuju one dominantne note u mirisnim koktelima. Drvenasti, puderasti, cvjetni, citrusni i slatki neki su od najčešćih epiteta kojima ćemo opisati parfem i definirati vrstu mirisa koje volimo. Ipak, među stotinama tisuća parfema koje stvaraju različite kombinacije mirisnih nota svake se sezone istakne nekoliko posebnih parfema koji se, za razliku od velike većine, sviđaju baš svima i najčešće nose spoj dva ili više različitih epiteta kojima opisujemo dominantne note.

Od kombinacije cvjetnih i orijentalnih do dodatka citrusne svježine u puderasti mirisni koktel, najpopularnijih mirisi uvijek nose nekoliko u potpunosti različitih mirisa koji spojeni zajedno stvaraju lako dopadljivu mirisnu rapsodiju. U posljednjih nekoliko godina, Instagram je postao mjesto na kojem ćemo, osim najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka, tražiti i najbolje proizvodi iz beauty svijeta. Popularne trendseterice svoje favorite svakodnevno dijele u predivnim fotografijama, a njihova glavna zvijezda nerijetko su parfemi.

Koji parfemi trenutno krase Instagram profile popularnih trendseterica? Sedam najpopularnijih koje ćete i sami poželjeti donosimo u nastavku.

CHLOÉ NOMADE

MICHAEL KORS WONDERLUST

BURBERRY HER

CHANEL N°5 L’EAU

CARTIER CARAT

MAISON LOUIS MARIE ANTIDRIS CASSIE

DIOR JOY

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori