Najbolji crni tuš – Kako ga odabrati i 10 naših favorita koji su postojani cijeli dan
Najbolji crni tuš – Kako ga odabrati i 10 naših favorita koji su postojani cijeli dan

Najbolji crni tuš – Kako ga odabrati i 10 naših favorita koji su postojani cijeli dan

Počela se sezona tjedana mode kao i filmskih festivala. Ono što je tim događajima zajedničko je da postavljaju trendove, kako u modnom, tako u beauty svijetu. Tako smo, recimo, na filmskom festivalu u Veneciji mogli primijetiti da se crni tuš vratio na velika vrata. Cat eye će, čini se, ove jeseni vladati beauty svijetom. Kako pronaći najbolji crni tuš i što točno tražiti, donosimo u nastavku.

Naprosto, radi se o bezvremenskom klasiku uz koji svatko može izgledati elegantno. Tanka crta tušem dovoljna je da vam pogled u trenu postane senzualan i zavodljiv, a uz to je dovoljno tek malo boje na obrazima i na usnama i imate kompletan look.

Što čini najbolji crni tuš – najboljim?

Unatoč tome svemu, mnogi bježe od crnog tuša. Glavni razlog za to je što nisu svi vješti s tušem i naprosto je teško povući jednaku crtu na oba oka. Drugi razlog je taj što je teško pronaći postojani tuš. Ako se već potrudimo, želimo da nam tuš traje cijeli dan, da se ne razmazuje, da je vodootporan i da ne ‘krvari’ u sitne borice.

Osim svega toga što smo nabrojali, također je bitno znati želimo li da nam tuš bude mat ili sjajan. Uz to, bitno je odabrati i četkicu koja nam najbolje odgovara i s kojom nam je najlakše raditi. Jednom kada se ‘ispraksirate’, cat eye ćete bez problema postići. Samo je bitno da naučite kakav oblik očiju imate i da nađete oblik tuša koji vama najbolje paše. Najbolji crni tuš it će onaj s kojim je vama najlakše baratati.

Već smo pobrojali dosta toga što tražimo u svom savršenom crnom tušu, ali jednu stvar smo preskočili. Možda i najbitnije od svega je da se on ne trusi. Postoje tuševi koliko se toliko stvrdnu da se počnu trusiti, a to ne želi baš nitko.

Ako ste još uvijek početnici, a sviđa vam se ovaj trend i želite ga nositi ove jeseni, u nastavku su popisani najbolji crni tuševi koji će ostati postojani od jutra do večeri.

FOTO: Instagram (@its.rachelepavesi, @hoskelsa),
Beauty Bay, Catrice, Ilia, SpaceNK

 

Učitati još
Zatvori