Najbolje tonirane kreme kojima ćemo ovog proljeća i ljeta zamijeniti pudere

 

Objavu dijeli * (@madelynnfurlong)

Početak proljeća i dolazak sve toplijih dana u našoj svakodnevnoj beauty rutini i kozmetičkoj torbici najavili su početak nove sezone koja donosi brojne promjene. Uz raskošnu paletu koju stvaraju pastelne i jarke nijanse te potragu za savršenim vodootpornim make up proizvodima koji će prkositi čak i najvišim temperaturama i znoju kojeg neizbježno donose, promjene unutar ljetne beauty rutine kreću od njezine osnove – savršene make up podloge za tople dane. Nakon jeseni, zime i prvih proljetnih tjedana kada samo na početku svake make up rutine posegnuli za omiljenim puderom, bilo da se radilo o puderu kojeg krasi bogata kremasta tekstura ili lagana tekuća formula, prvi topli dani najavili su kraj vladavine pudera, jer vrijeme je za toniranu kremu!

TONIRANA KREMA – SAVRŠENI POČETAK SVAKOG LJETNOG MAKE UP LOOKA

Njezino ime najbolji je opis onoga što se nalazi unutar bočice. Tonirane kreme brišu granice između proizvoda za njegu i dekorativne kozmetike, a u našu beauty rutinu unose spoj hidratacije i blage pigmentacije što ih čini savršenim izborom za one čija je koža prirodno normalna do suha, bez naglašenih nepravilnosti. Iako su ih nakratko zasjenile BB i CC kreme koje su u posljednjih nekoliko godina vladale beauty svijetom, klasici poput tonirane kreme luksuznog brenda Laura Mercier zadržali su svoju popularnost, a noviteti poput Les Beiges tonirane kreme beauty kuće Chanel podsjetili su nas zašto ih volimo, osobito za toplih mjeseci.

Deset toniranih krema s kojima ne možete pogriješiti, otkrijte u nastavku!

Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30
NARS Cosmetics Pure Radiant Tinted Moisturizer
e.l.f. Cosmetics Tinted Moisturizer SPF 20
NYX Professional Makeup Tinted Moisturizer
La Roche-Posay Hydreane Teinte
La Mer The Reparitive Skintint
Dr. Hauschka Tinted Day Cream
Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint SPF 15
bareMinerals Complexion Rescue Tintd Hydrating Gel Cream SPF 30
Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20

Foto: Instagram, bareMinerals, Chanel, Dr. Hauschka, e.l.f. Cosmetics, Hourglass, La Mer, La Roche-Posay, Laura Mercier, NARS Cosmetics, NYX Professional Makeup

0