Jedan proizvod u kojem se krije cijeli make up look? Donosimo pet svestranih paleta

Jedan proizvod u kojem se krije cijeli make up look? Donosimo pet svestranih paleta

@sabinasocol

Tajna besprijekornog make up looka leži u odličnim proizvodima koji će prekriti sitne nedostatke na vašoj koži i naglasiti ono najbolje. Čak i za postizanje jednostavnog, minimalnog make up looka potrebno nam je nekoliko proizvoda. Puder, korektor, highlighter, ruž, sjenila i maskara samo su neki od favorita koji se nalaze u našoj svakodnevnoj make up rutini i preplavljaju naše kozmetičke torbice. Osim kozmetičkih torbica, za dana ispunjenih brojnim obavezama kada je brzi popravak šminke nezaobilazan, oni stvaraju nered i unutar naših dnevnih torba. Kao savršeno rješenje za nekoliko make up proizvoda izgubljenih u neredu naše torbe, ali i kao odličan izbor za putovanja, poznate make up kuće stvorile su multifunkcionalne palete.

PALETE KOJE DONOSE BESPRIJEKORAN MAKE UP LOOK

U jednostavnom i kompaktnom pakiranju koje će smanjiti nered unutar svake kozmetičke i dnevne torbice, multifunkcionalne palete postat će vas najbolji prijatelj. Unutar njih krije se nekoliko različitih proizvoda koji stvaraju onaj željeni besprijekoran finiš. Osim što unose jednostavnost u svakodnevno nanošenje make upa, ove palete odličan su dodatak vašoj dnevnoj torbi za kojima ćete posegnuti uvijek kad vam zatreba brzi popravak šminke tijekom dana. Unutar njih najčešće se nalaze kremasti i puderasti proizvodi koji stvaraju besprijekornu bazu za svai make up look. Korektor, puder, higlighter i rumenilo osnova su svakog looka, ali i proizvodi koji najčešće zahtijevaju popravke tijekom dana.

Bilo da volite sjajan make up look koji stvara mladenački izgled, konturiranje, strobing ili unutar svoje dnevne torbe pri ruci želite imati tri omiljena klasika, puder, korektor i rumenilo, među paletama koje smo za vas izdvojili u nastavku pronaći ćete savršenu kombinaciju proizvoda u njihovim najpraktičnijem izdanju.

Charlotte Tilbury Instant Look In a Palette
Chanel Travel Makeup Palette
Chanel Palette Essentielle 150 Beige Clair
Bobbi Brown Life of Party Mini Lip&Eye Palette
MAKE Beauty Nude Palette

Foto: Instagram, Bobbi Brown, Chanel, Charlotte Tilbury, Make Beauty

Učitati još
Zatvori