Osvježavajuće, lagane i hidratantne – ovo su najbolje kreme za ljeto za svaki tip kože

Osvježavajuće, lagane i hidratantne – ovo su najbolje kreme za ljeto za svaki tip kože

Sunčani ljetni dani donose nova pravila u svakodnevnu njegu kože, osobito kada govorimo o koži lica kao najizloženijoj sunčanim zrakama. Unutar savršene ljetne rutine za njegu kože lica uvijek se, s razlogom, ističe važnost korištenja proizvoda sa zaštitnim faktorom koji štiti zdravlje naše kože. Uz zaštitu, naša koža će tijekom ljeta tražiti i intenzivnu dozu hidratacije na koju nerijetko zaboravljamo. I dok će većina krema za zaštitnim faktorom krasiti bogata kremasta tekstura, osvježavajuće i lagane kreme za lice koje donose dubinsku hidrataciju ono su što će zapravo goditi baš svakom tipu kože.

U potrazi za savršenom kremom za lice koja donosi intenzivnu hidrataciju i na koži ostavlja bestežinski osjećaj zavirili smo među proizvode obogaćene termalnom vodom, mineralima i enzimima te onima koje krasi lagana i osvježavajuća gel tekstura.

SAVRŠENE LJETNE KREME ZA LICE KOJE ĆE GODITI SVAKOM TIPU KOŽE

I dok će velike vrućine kod masnog tipa kože izazivati pojačano lučenje prirodnih ulja i preskakanje dnevne kreme će se činiti kao jedino rješenje, a oni sa suhim tipom kože i dalje će koristiti iznimno bogate kreme iako će njihova koža nerijetko biti vidljivo manje suha, osvježavajuće, lagane i iznimno hidratantne kreme ono su što naša koža treba tijekom ljetnih dane, bez obzira na tip.

Upravo su se lagane i hidratantne kreme za lice našle su središtu ljetnih kolekcija brojnih beauty brendova – od starih klasika koje će i ovog ljeta naša koža obožavati do laganih beauty noviteta koji donose neodoljivi spoj lagane, osvježavajuće formule i intenzivne hidratacije. Savršenu kremu za svoju ljetnu beauty rutinu potražite među gel kremama poput Calm Water Gel kreme brenda Dermalogica, L’Occitanovog Aqua Retoier Ultra Thirst Quenching Gel i Neutrogena Hydro Boost Water Gela. Odličan ljetni izbor krije se i u kremama na bazi vode – luksuzni brend Peter Thomas Roth svoju Hungarian Thermal Water Mineral Rich Moisturizer obogatio je mađarskom termalnom vodom poznatom po ljekovitim svojstvima, Glow Recipe iskoristio je slatku lubenicu kako bi kreirao kremu Watermelon Pink Juice Moisturizer inspiriranu njihovom bestseller maskom za lice, dok je brend Boscia savršenu laganu formulu koja donosi dubinsku hidrataciju u kremi Cactus Water Hydrating Cream kreirao uz pomoć vode od kaktusa.

Dvanaest najboljih osvježavajućih, laganih i iznimno hidratantnih krema za lice koje će goditi svakom tipu kože i biti onaj savršeni ljetni dodatak vašoj dnevnoj rutini za njegu kože lica pronađite u nastavku.

Glow Recipe Watermelon Pink Juice Moisturizer

Saturday Skin Waterfall Glacier Water Cream

Biologique Recherche Creme Hydravit’s

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Gel

Dermalogica Calm Water Gel

Sunday Riley Tidal Brightening Enzym Water Cream

Glam Glow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer

Neutrogena Hydro Boost Water Gel

L’Occitane Aqua Retoier Ultra Thirst Quenching Gel

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Mineral Rich Moisturizer

Boscia Cactus Water Hydrating Cream

Tatcha Water Cream Moisturizer

Chanel Hydra Beauty Gel Creme

Foto: Instagram, Boscia, Chanel, Dermalogica, Drunk Elephant, Glam Glow, Glow Recipe, L’Occitane, Neutrogena, Peter Thomas Roth, Saturday Skin, Sunday Riley, Tatcha

Učitati još
Zatvori