Krema bez koje nećete moći ove zime

Krema bez koje nećete moći ove zime

@prettylittlefawn

Zimska sezona je stigla i sa sobom donijela sve ono zbog čega ju obožavamo poput blagdanskog ugođaja i bezbroj razloga za druženje s najbližima, ali i sve ono što ju ističe kao vrlo izazovno vrijeme u godine. U središtu svih zimskih izazova nalaze se nimalo ugodni vremenski uvjeti koji donose kombinaciju niskih temperatura i hladnog vjetra na otvorenom te suhog zraka u zatvorenim i grijanim prostorima. Osim na naše raspoloženje, zimsko sivilo i hladnoća imat će veliki utjecaj na našu kožu zbog čega posvećenost redovitoj i intenzivnoj njezi kože u onim najhladnijim mjesecima biti važnija no ikad.

Među ključnim proizvodima za njegu kože cijelog tijela uvijek se prvi ističu hidratantna krema za lice bogate teksture i losion za tijelo koji se brzo upija, ali istovremeno donosi dubinsku hidrataciju. Još jedan od proizvoda za njegu kože bez kojeg nećemo moći ove zime je krema za ruke.

@phoebesoup

KREMA KOJU UVIJEK MORAMO IMATI NADOHVAT RUKE

Uvijek izložene i podložne promjenama temperature, ruku su vrlo osjetljive zbog čega je tijekom hladnijih mjeseci potrebno obratiti posebnu pozornost na njih. Dehidracija ruku jedna je od najčešćih pojava tijekom zimske sezone od koje gotovo svi pamtimo, a suha, grupa i ponekad čak i ispucala koža najbolji je podsjetnik na jednostavno beauty pravilo da se krema za ruke uvijek mora nalaziti nadohvat ruke, u kozmetičkoj torbici, na noćnom ormariću i u dnevnoj torbi u kojoj će nas slijediti gdje god krenuli.

NAJBOLJE KREME ZA RUKE ZA ZIMSKU SEZONU

Kako bi izbjegli suhe i ispucale ruke, izdvojili smo najbolje kreme koje će biti savršeni dodatak svakoj kozmetičkoj i dnevnoj torbici jer će dubinski hraniti kožu naših ruku i održati ju zdravom, njegovanom i lijepom. Obogaćene prirodnim sastojcima poput njegujućih ulja i ekstrakata biljaka poznatih po svojim njegujućim svojstvima poput kamilice koju možemo pronaći u Herbacin Kamille kremi za ruke, meda i ulja žitarica koji su ključni sastojci Nuxe Rêve de Miel kreme za ruke i nokte ili aromatičnog ekstrakta ružmarina u Aesop Resurrection balzamu za ruke, kreme za ruke koje smo izdvojili u nastavku su baš ono što vaše ruke trebaju tijekom duge i hladne zime.

Chanel La Crème Main Texture Riche

Rodin Crema Luxury Hand and Body Cream

Herbacin Kamille Hand Cream

Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment

Biologique Recherche Emulsion Rénovatrice Mains

Nuxe Rêve de Miel Hand and Nail Cream

Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm

Foto: Instagram, Sanja Jagatić, Biologique Recherche, Biotherm, Chanel, Herbacin, Net-a-porter, Nuxe

Učitati još
Zatvori