Frizure koje nikad ne izlaze iz mode

Frizure koje nikad ne izlaze iz mode

Svake sezone novi trendovi unose osvježenje kako unutar modnog, tako i unutar beauty svijeta. Iako su trendovi oni koji stvaraju uzbudljive kombinacije i efektne promjene, dobri stari klasici ono su čemu se uvijek vraćamo. I dok ćemo unutar naših ormara uvijek ostaviti prostora za modne favorite poput bijele košulje, plavih traperica i crne salonke, kada govorimo o beauty svijetu crveni ruž, savršena maskara i omiljeni parfem bit će neki od onih proizvoda koje ćemo uvijek držati nadohvat ruke. Baš poput omiljenih beauty proizvoda, unutar beauty svijeta ističe se i nekoliko frizura koje prkose trendovima i vremenu.

Omiljene frizure koje se uvijek iznova nameću kao savršen izbor u potrazi za promjenom i osvježenjem izgleda donose spoj jednostavnosti i efektnog izgleda uz minimalno truda koji nikad ne izlazi iz mode.

OMILJENE FRIZURE KOJIMA SE UVIJEK VRAĆAMO

Od jednostavnog boba do dugih, slojevitih uvojaka, iza najpopularnijih frizura koja nikad ne izlaze iz mode nalazi se savršena kombinacija jednostavnog reza koji izvlači najbolje iz svake kose, pristaje različitim oblicima lica i unosi bezbrižnost u svakodnevnu njegu, brigu i stilizaciju kose. I dok se u posljednjih nekoliko godina bob istaknuo kao apsolutni favorit, ovog proljeća među istaknute beauty trendove vratila su se još tri klasika iz svijeta frizura, shaggy cut, ravne šiške i slojevito ošišana duga kosa.

O velikoj popularnosti ovih klasika iz svijeta frizura govori i činjenica da su upravo u njima popularne it djevojke već pronašle savršeno osvježenje looka za novu proljetnu sezonu. I dok su se mnoge odlučile za dramatičan rez koji stvara bob frizuru, druge su svoje duge uvojke osvježile razigranim slojevima, a kao savršeni dodatak za baš svaku dužinu još jednom su se istaknule ravne šiške. Kako izgledaju četiri frizure koje nikad ne izlaze iz mode i zbog kojih se nikad nećete vratiti razočarani iz frizerskog salona?

JEDNOSTAVNI BOB

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

SHAGGY CUT

RAVNE ŠIŠKE

SLOJEVITO OŠIŠANA DUGA KOSA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori