Shaggy cut slojevi za razigranu ljetnu frizuru

Blunt cut posljednjih je mjeseci vladao beauty trendovima. Jednostavan i efektan, ravan rez spojen s bob frizurom oduševio je mnoge i donio svježu promjenu. Ipak, brze promjene trendova u beauty svijetu ljetu su donijela prozračnost i razigranost. Osim tankih, prošaranih pramenova, prozračnost su u ljetne frizure unijeli i razigrani slojevi. Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njezine slavne obožavateljice poput Alexe Chung i Dakote Johnson. Sada, slojevita frizura, popularno zvana i shaggy cut, ponovno je trendi izbor koji želimo isprobati.

RAZIGRANA FRIZURA ZA SVAKU DUŽINU I TEKSTURU

Osim što donosi prozračnost, shaggy cut frizura savršen je izbor za svaku dužinu i teksturu. Slojevi se pomno oblikuju s obzirom na oblik lica te dužinu i teksturu kose kako bi se dobila laskava silueta. Od kratkog boba do dugih uvojaka, shaggy cut će u nekoliko dobrih rezova transformirati vaš izgled. Osim što će stvoriti svjež izgled i prilagoditi se svakoj kosi, slojevito ošišana kosa laka je za održavanje, a efekt voluminozne kose ovom ćete frizurom postići bez korištenja posebnih proizvoda za kosu i pomagala za njezino uređenje.

Moderni shag nerijetko krase šiške inspirirane izvornom verzijom iz sedamdesetih koje se, baš poput ostatka kose, šišaju u nekoliko slojeva i stiliziraju s blagim razdjeljkom na sredini. Osim šiška, izgled moderne shag frizure nerijetko naglašavaju blagi, razbarušeni valovi i pramenovi prošarani balayage tehnikom.

Ako je vaša kosa prirodno valovita ili kovrčava nekoliko slojeva bit će dovoljno kako bi postigli razigrani efekt shaggy cut frizure, dok će tanka i ravna kosa zahtijevati nekoliko dodatnih rezova. Osim instantnog osvježenja koje unosi u svaku frizuru, razigrani slojevi izbor su koji će olakšati prijelaz iz kraćeg bob ili loba u nešto dužu frizuru ili donijeti željenu promjenu svim onima koji ne žele promijeniti dužinu ili boju svoje kose.

Ako ste spremni za promjenu, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera shaggy cut frizure na različitim dužinama koji će vas zasigurno inspirirati da posjetite frizera, isprobate ovaj stari klasik i u nekoliko rezova svojoj kosi dodate razigrani slojeve i volumen krojen prema vašem obliku lica i teksturi vaše kose.

Foto: Instagram

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori