Najbolja hidratantna krema? Svake minute proda se 17 kutijica
Najbolja hidratantna krema? Svake minute proda se 17 kutijica

Najbolja hidratantna krema? Svake
minute proda se 17 kutijica

Ako želite sjajnu i nahranjenu kožu kojoj ne nedostaje hidratacije, imamo odgovor za vas. Naime, ako je vjerovati dermatolozima i analitičarima prodaje, jedna krema aposlutni je favorit. Radi se o kremi koja duboko hidratizira i koži daje zdravi, ali ne i masni sjaj. Za mnoge kreme se to tvrdi, ali Olay Regenerist Micro-Sculpting krema to, čini se, stvarno dobro radi.

Svake minute proda se 17 kutijica ove kreme, a dermatolozi je preporučuju već godinama. Svakih 28 dana proda se 500.000 kutijica ove kreme, stoga, čak je i blago reći da se radi o bestselleru. Kao da sve ovo nije dovoljno da poželimo isprobati ovu kremu, njezina cijena je 27 dolara, odnosno oko 200 kuna, što je puno manje od cijene nekih drugih krema razvikanih brendova.

Najbolja hidratantna krema
Regenerist Micro-Sculpting Cream Moisturizer

Je li ovo najbolja hidratantna krema?

Ova krema spas je za žednu i dehidriranu kožu. Ona smanjuje pojavu novih bora kao i vidljivost onih starih. Uz to ublažava crvenilo koje se pojavljuje na licu. Ova krema je bogate i guste teksture, a ne sadrži SPF. Zbog toga ju je idealno koristiti navečer.

Olay krema prepuna je dobrih sastojaka. Tu je niacinamid koji poboljšava i zaglađuje teksturu kože, zatim hijaluronska kiselina za hidrataciju, i njegujući vitamin E. Sve to u kombinaciji znači da ova krema penetrira duboko u kožu te poboljšava teksturu, elastičnost, hiperpigmentaciju i razinu vlage. Ako ste ovu kremu već probali i preteška vam je, super vijest je da sada postoji i laganija verzija – Olay Regenerist Whip Face Moisturizer. Tu laganiju možete koristiti ujutro, a ovu težu navečer.

Ova krema je odlična je i za ojačavanje kožne barijere, a mogu je koristiti ljudi sa svim tipovima kože. Kremu treba nanijeti na čistu kožu, naravno. Osim na lice, nanesite ju i na vrat jer vaša skincare rutina treba završiti iznad grudi i treba uključivati i kožu vrata, a ne samo kožu lica.

FOTO: Instagram (@hannaschonberg, @chloemorello), Olay

Učitati još
Zatvori