Mermaidcore nokti: Donosimo minimalističke stilove inspirirane biserima, školjkama i sirenama
Mermaidcore nokti: Donosimo minimalističke stilove inspirirane biserima, školjkama i sirenama

Mermaidcore nokti: Donosimo minimalističke stilove inspirirane biserima, školjkama i sirenama

Od svih sezona u godini, ljetni nokti su vjerojatno najdraži svima. Iako volimo bezvremensku privlačnost jesenskih boja , svečanog dizajna noktiju i tematskih božićnih stilova noktiju ne postoji ništa bolje od pastelnih nijansi i svijetlih tonova na noktima. Nakon duge zime i hladnog proljeća, novo godišnje doba i trendove noktiju koji dolaze s njim dočekujemo raširenih ruku.

Ljeto je doba godine kada vaša manikura najviše dolazi od izražaja. S praznicima, vjenčanjima i ljetnim večerima koje ispunjavaju sezonu, postoji mnogo izgovora za prigodne manikure koje će vas provesti kroz toplije mjesece koji slijede. Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje sa svijetlijim nijansama koji odgovaraju optimizmu sezone, a obasjane sunčevim zrakama izgledaju savršeno.

Ako ste u zadnje vrijeme bili na Instagramu ili TikToku, vjerojatno ste primijetili mermaidcore estetiku koja preuzima vaše feedove. Od svjetlucavih modnih komada do sjenila i manikure, mermaidcore trend dominira dok polako ulazimo u ljeto 2023.

Mermaidcore pojavljuje se u modnim i beauty trendovima, a došao je i do manikure. Sirena nokti – koji uključuju svijetle boje i metalik, preljeve i pastelne elemente – pravi su izbor ako želite isprobati ovaj trend, a ne želite mu se skroz prepustiti.

Neutralne chrome manikure inspirirane mermaidcore trendom

Mermaidcore ili sirena nokte obilježavaju razni dizajni inspirirani podmorskim svijetom. Sirenin rep, ljuskice, školjke, biseri, zelene i plave nijanse – često su elementi jako kičastih stilova s 3D nail artom. Ali ako poput nas više preferirate minimalistički manikure, ne očajavajte. Pronašli smo savršene minimalističke manikure inspirirane mermaidcore trendom.

Chrome manikure u boji inspirirane mermaidcore trendom

Gotovo niotkuda, chrome nokti, baršunasti nokti, pa čak i nude svjetlucavi nokti osvojili su društvene mreže u posljednjih nekoliko mjeseci. Chrome nokti u različitim pastelnim bojama savršen su način da se suptilno pridružite mermaid načinu života. Stoga, pronađite izgled koji vama najviše odgovara, i budite među prvima koji su isprobali mermaidcore trend na noktima.

Učitati još
Zatvori