Nova Maybelline kolekcija uljepšat će police drogerija u studenom

Maybelline x Disney kolekcija

Jeste li znali da Mickey Mouse ovog mjeseca slavi svoj 90. rođendan? Točnije 18. studenog, a tim je povodom svjetski poznati drogerijski brend Maybelline udružio snage s Disneyjem na limitiranoj kolekciji make upa Maybelline x Mickey Mouse kojoj ne nedostaje šarma.

Maybelline se tako pridružio listi brendova koji su u ovoj godini odlučili proslaviti veliku obljetnicu Mickeyja Mousea, a najviše pozornosti svakako je privukla kolekcija tenisica koju potpisuje Vans. U ovom najnovijem slučaju radi se, naravno, o make upu, jer Maybelline je postao i ostao poznat diljem svijeta. Kolekcija make upa posvećena Mickey Mouse liku već na prvi pogled šarmira pakiranjima proizvoda, dizajniranima u crno-bijeloj varijanti s pomalo hipnotičnim 3D grafičkim elementima u duhu slavne animirane ikone. Zato bi se ovi proizvodi mogli svidjeti čak i onim ženama koje inače ne preferiraju ovakve suradnje i make up koji djeluje djetinjasto.

Maybelline x Disney paleta Maybelline x Disney paleta sjenila

Maybelline x Mickey Mouse kolekcija

U kolekciji će se od ovog studenog moći pronaći ukupno tri proizvoda: ikonična Maybelline paleta zvana The City Palette, dostupna u dvije verzije boja, Color Sensational ruž za usne u gift boxu koji sadrži čak 6 kolekcionarskih nijansi i hidrantni ‘complexion perfector’, dostupan u tri različite nijanse i pakiran u otkačenu op art kompaktnu kutijicu sa spužvicom za nanošenje. Koristimo riječ kolekcionarski, jer ipak je riječ o limitiranoj capsule kolekciji, pa vrijedi požuriti po ove proizvode čim dođu u prodaju. Jednom kada se zalihe rasprodaju, kolekcija se više neće vraćati na police drogerija.

Maybelline x Disney puder Maybelline x Disney ruževi Maybelline x Disney ruževi za usne

Foto: Maybelline

0