Drogerijski ruževi za usne u nijansama koje pristaju baš svima

Drogerijski ruževi za usne u nijansama
koje pristaju baš svima

Jedan od najpopularnijih make up proizvoda koji uvijek donosi onaj posebni pečat svakom make up looku bez sumnje je ruž za usne. Od nježnih nude tonova do raskošnih jarkih i zagasitih nijansi, svaka nijansa nosi svoj karakter koji može u trenu začiniti ili čak transformirati naš izgled. Iako ćemo tijekom proljetne i ljetne sezone nerijetko birati jednostavan make up look koji uključuje tek nekoliko ključnih make up proizvoda, ruž za usne još uvijek će zadržati status jednog od neizostavnih favorita.

U potrazi za savršenim ružem za usne uvijek ćemo tražiti spoj izdržljive formule koja je istovremeno ugodna na usnama te raskošne nijanse koja laska našem tenu. I dok će one najbolje formule oduševiti većinu, pronaći nijansu koja jednako dobro pristaje baš svima gotovo je nemoguće. Nakon tek nekoliko svestranih nijansi koje su se kroz godine i kroz linije s potpisom nekih od najboljih beauy kuća i brendova istaknule kao one koje laskaju svima, popularni drogerijski beauty brend odlučio je kreirati liniju ruževa za usne koju smo oduvijek priželjkivali – onu u kojoj će baš svaka nijansa pristajati baš svima.

MAYBELLINE RUŽEVI ZA USNE U NIJANSAMA KOJE PRISTAJU BAŠ SVIMA

2019. godina već je donijela bezbroj odličnih beauty noviteta među kojima su se kao jedan od najboljih istaknuli novi Maybelline ruževi za usne iz Made for All linije. S idejom kreiranja ruževa za usne čije nijanse jednako dobro pristaju baš svima, bez obzira na boju tena, Maybelline je spojio svoju najraskošniju kremastu formulu s pedeset pomno biranih nijansi iz spektra nude, narančastih, ružičastih i crvenih boja.

Nova Made for All linija s potpisom popularnog drogerijskog brenda na beauty scenu donijela je mnogo više od pedeset divnih ruževa za usne – pomak u smjeru stvaranja promišljenih beauty proizvoda među kojima će baš svatko pronaći nešto za sebe. Kako izgledaju neke od raskošnih nijansi koje će jednako dobro pristajati vama, ali i svim ženama oko vas što ih ističe i kao jedan od najboljih beauty poklona s kojim ne možete pogriješiti, otkrijte u nastavku.

Foto: Instagram (@maybelline)

Učitati još
Zatvori