Ovo ljeto ćemo cvjetni uzorak nositi i na noktima

Ovo ljeto ćemo cvjetni uzorak
nositi i na noktima

Ljeto je pred vratima, što znači da dolazi i mnoštvo novih, a oživljavaju se i neki stari nail-art trendovi. Brojni nail artisti i beauty entuzijastice na Instagramu već su počeli nositi vesele i upečatljive cvjetne manikure – a tratinčica je brzo postala najpopularnija. Njezina bijela i žuta boja toliko su svježa i clean kombinacija da istog trena podsjećaju na ljeto. Manikure s tratinčicama mogu biti vrlo jednostavne, ali i obojane i upečatljive. Isto tako, možete ih isprobati na nude bazi za umjetničku, negative space vibru. Ne samo da je ovaj trend sladak nego ga je i vrlo lako kreirati kod kuće.

Kako možete same kreirati manikuru s tratinčicama?

Prema slavnim nail artistima, tratinčica se često naziva cvijetom s pet točaka kad se radi o manikuri. Naime, za ovaj tip manikure potrebno samo nekoliko različitih lakova za nokte i alat za kreiranje točkica, a može vam poslužiti i obična ukosnica. Možete koristiti čak i stari make up kist za sjenilo ili vrh čačkalice za koju će vam biti potrebna samo malo mirnija ruka. Nakon što odaberete lakove i nabavite potrebne alate, možete postati kreativni koliko god želite. Iako je ova manikura jednostavna, vaša kombinacija boja zaista može dodati jedan razigrani element cijelom dizajnu.

Da biste kreirali trendi dizajn tratinčice, stručnjaci savjetuju to da izredate pet točkica u pravilnim razmacima i u obliku kruga. Nakon što se osuše, dodajte središnju točkicu druge boje. Da biste ovu manikuru učinile još ljepšom, točkom u središtu cvijeta možete prikriti sve nedostatke i dodati efekt latica. Naravno, to je samo jedna od brojnih tehnika kreiranja tratinčica na noktima, a u nastavku možete naći brojne manikure s tratinčicama kako biste se inspirirale za svoj sljedeći dizajn.

Preporuka

Zatvori