Predivne proljetne manikure u koje ćete se odmah zaljubiti

Povratak sunčanih proljetnih dana znači, između ostalog, i da tamne i zagasite boje na noktima mijenjamo šarenim i razigranim tonovima koji će razvedriti svaku odjevnu kombinaciju.  Pastelne boje najbolji su vjesnik proljeća pa su definitivno prvi izbor, a u obzir dolaze sve nijanse – od ružičaste preko zelene i žute pa do plave i boje lavande. Ove sezone u prvi je plan došao trend koji će se svidjeti neodlučnim beauty ljubiteljicama – svaki nokat ima svoju boju pa se dobije efekt duge, a to izgleda prilično cool.

Dobrodošla i mini remek-djela

Dame željne decentnijeg looka mogu se odlučiti za proziran lak koji je na vrhu upotpunjen tek tankom crtom u nekoj jarkoj boji, a klasičarke neka crvenu zamijene proljetnom ružičastom ili bojom lavande koju je u backstageu Tjedna mode pokazao Phillip Lim, odnosno nail artistica Jin Soon.

Mini remek-djela na noktima uvijek su dobra ideja, a ako imate dovoljno vještine te nešto više živaca, pravo je vrijeme da se inspirirate curama na Instagramu koje su nas oduševile svojim izborom.

Klasika je uvijek IN

Naravno, nema do klasike pa je običan, nude lak baš uvijek dobra ideja, što je potvrdio i backstage revije Brandon Maxwell kad su manekenke nosile dva sloja nježno ružičastog laka.

Najljepše manikure za ovu sezonu pogledajte u nastavku. Jedno je sigurno: ovog proljeća na noktima nema dosade!

Foto: Instagram

1