Plumping sjajila koja u trenu daju dojam punih i sočnih usnica
Plumping sjajila koja u trenu daju dojam punih i sočnih usnica

Plumping sjajila koja u trenu daju
dojam punih i sočnih usnica

Trend punih usana već neko vrijeme vlada društvenim mrežama, a s njih se preselio i u stvarni život. Teško je danas i procijeniti tko je usne malo popunio, a tko ne – naravno ako su dobro napravljene. Ipak, ono čemu također, nažalost, svjedočimo su usnice koje su daleko od prirodnog oblika. Na njima se vidi da je nešto rađeno i to često ne izgleda baš najbolje.

Prilikom takvih zahvata moguće je da rezultat bude malo pretjeran, ali ako ne želite riskirati, postoje proizvodi koji ne iziskuju posjete raznim ordinacijama. To su mahom sjajila koja sadrže ekstrakt papričice ili peperminta. Najjednostavnije rečeno, ona iritiraju usnice, one malo nabubre i izgledaju veće nego što inače jesu. Neka od ovih sjajila imaju jači, a neka slabiji efekt, a sva izgledaju lijepo na usnicama. Samo sjaj koji daju već vizualno povećava usne i čini ih sočnima.

Proizvodi za punije i sočnije usne

Ono što valja napomenuti kod korištenja ovih proizvoda je da je njihovo djelovanje kratko. Ne možete očekivati dugoročni rezultat i naprosto ćete ih morati nanositi nekoliko puta u danu. Za trajniji rezultat ipak su jedino rješenje posjet ordinaciji i fileri. S ovim plumperima također treba biti oprezan, pogotovo ako imate osjetljivu kožu, ipak ovi proizvodi sadrže iritanse.

S obzirom na to što vam je lakše podnijeti, možete birati one plumpere koji zagrijavaju, kao i one koji hlade. Koliko su takvi proizvodi popularni govori i činjenica da su Fenty i Huda Beauty u gotovo istro vrijeme izbacili identične proizvode. Njihova zadaća je jedna jedina – stvoriti dojam punijih usnica. Kod takve popularnosti nekog proizvoda dobro je i što se svi uključe pa postoje skuplje i pristupačnije verzije. To znači da ne morate odmah potrošiti puno ako samo želite probati neki ovakav proizvod.

Dior Addict Lip Maximizer
punije i sočnije usne
Fenty Heat
punije i sočnije usne
fenty bomb ice
BUXOM Full-On™ Lip Cream
Winky Lux Pucker Up Lip Plumper
punije i sočnije usne
Physicians Formula
Too Faced Lip Injection Power Plumping Lip Gloss
Ciaté London Magic Pout Potion
punije i sočnije usne
E.L.F.
punije i sočnije usne
NABLA
punije i sočnije usne
ESTEE LAUDER
punije i sočnije usne
ZOEVA
punije i sočnije usne
URBAN DECAY
punije i sočnije usne
MILANI

Foto: Instagram (@lilianamadrigal_, @alanahosn)
, Feel Unique, Beauty Bay,
Fenty Beauty, Huda Beauty

Učitati još
Zatvori