Čini nam se da ove zime svi lude za jednim posebnim MAC ružem
Čini nam se da ove zime svi lude za jednim posebnim MAC ružem

Čini nam se da ove zime svi lude za
jednim posebnim MAC ružem

Božić i Nova godina prigode su kada čak i oni koji šljokice ne vole, šljokice nose. Doba je to godine kada volimo blještavilo bilo da se radi o odjeći ili o šminki. Sve oko nas je u lampicama i divnim božićnim ukrasima pa zašto se i mi ne bimo malo nakitili? Ne mislimo ovdje nužno na nakit, ali šljašteći detalji na odjeći ili na usnama i očima najbolje izgledaju u ovim zimskim danima.

Upravo ovo blagdansko doba idealna je prilika da si malo date oduška. Ako inače volite minimalizam i preferirate zagasite i nude nijanse, sada je vrijeme da svemu dodate malo sjaja. Tako misle i društvene mreže koje posljednih tjedana posebno luduju za jednim posebnim MAC ružem. Radi se o nijansi Taste for Bubbles. U pitanju je limitirano izdanje, a dolazi još i u verziji s plavim šljokicama – Shiver Shimmy.

MAC ruž idealan za one koji ne vole ruževe

Na društvenim mrežama viralna je prva nijansa – Taste for Bubbles koja doslovno izgleda kao šampanjac. Radi se zapravo o balzamu sa sitnim šljokicama koji usnama daje prekrasan sjaj. Najbolje izgleda kak usne obrubite nude olovkom te preko toga stavite ovaj tuž. On je nježan i decentan, nema grube šljokice već samo sitan sjaj koji izgleda čarobno na svjetlu. Nažalost, viralnost je kriva i za to što je ovaj ruž rasprodan, ali još uvijek je dostupna druga nijansa koja će odlično izgledati kao topper za tamnije ruževe.

Razlog viralnosti ovog ruža svakako je njegova nosivost. Ako ne volite ruževe, ovaj biste voljeli jer je lagan i nije napadan. Ako ne volite šljokice, također biste ovaj nositi jer se ne radi o klasičnom šljokičastom ružu. Bilo da nosite minimalno šminke ili volite jači makeup, ovaj ruž idealno se uklapa, pogotovo u ovo doba godine.

Ovaj ruž daje efekt sjajila, ali bez onog ljepljivog osjećaja koji baš nitko ne voli. Cijena mu je 29 eura, a s obzirom na to da je rasprodan odmah smo naši i duplić. Radi se o Catrice Sparkle Glow balzamu koji daje gotovo identičan efekt na usnama i stoji 5,80 eura.

Foto:MAC, Instagram (@makeupbyalissiac)

Učitati još
Zatvori