Najbolji losioni za tijelo koji su izvrsna zamjena parfemima
Najbolji losioni za tijelo koji su izvrsna zamjena parfemima

Najbolji losioni za tijelo koji su
izvrsna zamjena parfemima

Ljeti je potrebno osobito pripaziti na njegu kože tijela. Naime, naša koža suočena je s raznim faktorima koji utječu na nju, a osobito bismo istaknuli UV zrake od kojih se potrebno zaštiti. Ovo se naviše odnosi na obavezno korištenje SPF faktora i svih beauty proizvoda koji sadržavaju isti. Naime, ljeti je osobito važno birati proizvode sa SPF faktorom. Osim toga, ljeti koristimo proizvode nešto lakše teksture kako bi  naša koža bila prozračna pa su idealna zamjena teškim parfemima losioni za tijelo koji sadrži omiljeni miris.

Mirisna njega kože tijela

Losioni za tijelo su odlični proizvodi jer hrane našu kožu, a idealna su zamjena mlijeku za tijelo jer su nešto laganije teksture i brzo se upijaju. Losion neće ostaviti masni trag ni osjećaj težine na koži što je odlično tijekom toplih dana. Omiljene parfeme možete kupiti u obliku losiona i riječ je o proizvodima koji istovremeno hrane kožu i čine je podatnom te joj daju miris. Losion nanosimo na cijelo tijelo i tako se parfem duže zadržava na našoj koži. Riječ je o proizvodima koji su bolja opcija od ulja za tijelo ako želite da se brzo upijaju i da ne ostavljaju masni trag po vašoj odjeći.

Odabrati možete onaj koji vam odgovara, a paleta izbora je zaista velika. Losioni mogu sadržavati lagane, cvjetne note za one koji preferiraju takav tip parfema. No, dostupni su i losioni drvenastih i mošusnih nota čiji miris će se dugo zadržati na vašoj koži. Potrebno je odabrati proizvod koji vam odgovara i nanijeti ga u malim količinama. Losion za tijelo je praktičan proizvod jer je zamjena parfemu, ali i mlijeku za tijelo. Ljeti je idealna opcija kao mirisna varijanta za večernje izlaske ili dnevne šetnje. Proizvod s kojim ne možete pogriješiti, a u nastavku izdvajamo najbolje losione koji savršeno mirišu.

Chanel Coco Mademoiselle losion
Chloé Signature Body Lotion
Givenchy L’Interdit Hydrating Body Lotion
Guerlain Mon Body Lotion
Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Body & Hand Lotion
Tom Ford Neroli Portofino Body Moisturizer

 Foto: Instagram, Douglas

Preporuka

Zatvori