Nakon odličnih maski, L’Oreal donosi tri savršena pilinga

Nakon odličnih maski, L’Oreal
donosi tri savršena pilinga

Drogerijski beauty brend L’Oreal jedan je od naših favorita kojem se uvijek okrećemo u potrazi za novim i inovativnim proizvodima koji će obogatiti našu svakodnevnu rutinu. Od proizvoda za njegu kože i kose do nekih od najboljih make up proizvoda na policama drogerija, L’Oreal donosi široku ponudu koja donosi savršeni odgovor na izazov baš svakog dijela svakodnevne beauty rutine. Baš poput svjetskih beauty trendova koje stvaraju najluksuznije i najprestižnije beauty kuće, drogerijski brend L’Oreal u posljednjih nekoliko sezona je stavio naglasak na stvaranje inovativnih proizvoda za njegu kože lica.

NOVA L’OREAL LINIJA KOJA ĆE ODUŠEVITI BEAUTY SVIJET

Nakon iznimno uspješne prošle linije koju još uvijek možete pronaći na policama drogerija, a koju čine tri maske za lice na bazi gline, L’Oreal je za novu sezonu pripremio i novu liniju proizvoda koja će zasigurno, baš poput maska, zaintrigirati i osvojiti mnoge. Nova linija donosi tri različita izdanja još jednog proizvoda koji iako nije dio naše svakodnevne rutine, igra važnu ulogu u njezi svakog tipa kože. Piling je jedan od onih proizvoda koji nosi tajnu čiste i sjajne kože, a ovog proljeća brend L’Oreal donosi liniju od tri nova pilinga na bazi šećera među kojima ćete pronaći savršeni piling ili kombinaciju pilinga za sebe.

TRI PILINGA KOJI ĆE OBOGATITI SVAKU BEAUTY RUTINU

Nova L’Oreal PURE-SUGAR linija pilinga donosi tri pilinga koji savršeno odgovaraju na izazove koji donose različiti tipovi kože. Suprotno mišljenju mnogih, piling je jednako važan dodatak njezi suhe kože, kao i one masne i sklone aknama. S različitim tipovima kože kao početkom nove linije, L’Oreal je kreirao tri istovremeno moćna i nježna pilinga na bazi šećera koji, osim što čiste kožu i uklanjaju onaj površinski sloj mrtvih stanica donose i dozu sjaja, hidratacije i dubinskog čišćenja.

PILING KOJI DONOSI SJAJ

Prvi piling iz L’Oreal Pure-Sugar linije donosi spoj šećera i njegujućeg ulja sjemenki grožđa uz pomoć kojeg ćemo lako stvoriti onaj prirodni sjaj na koži te postići svjež i mladenački izgled.

PILING ZA INTENZIVNU NJEGU

Suprotno mišljenju mnogih, piling je nezaobilazan dio rutine za njegu suhe kože. Kako bi dubinski očistili suhu kožu i uklonili mrtve stanice s njezine površine, ali joj i istovremeno pružili onu intenzivnu njegu koju traži, L’Oreal je kreirao piling na bazi šećera obogaćen kakao maslacem.

PILING KOJI DUBINSKI ČISTI

Piling se oduvijek isticao kao jedan od beauty favorita u njezi mješovitog i masnog tipa kože. U novoj Pure-Sugar liniji L’Oreal je kreirao piling koji će oduševiti sve one koji u savršenom piling traže dubinsko čišćenje. Spoj šećera i sjemenke kivija donosi osvježenje i dubinsko čišćenje kože koje će s vremena na vrijeme tražiti svaki tip kože, osobito tijekom toplijih dana koje donose proljeće i ljeto.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori