Kako osvježiti plavu boju kose – bez bojenja?

Kako osvježiti plavu boju kose
– bez bojenja?

Svaka kosa nakon ljeta se nađe ‘u problemu’, i to u smislu da joj je potrebna intenzivna njega i regeneracija oštećenih vlasi. Sunce, vjetar i morska sol redovito učine svoje, a uz sama oštećenja, dolazi i do promjene u boji kose, što naročito prepoznaju žene koje imaju rutinu njena bojenja. Odlazak u frizerski salon s prvim danima jeseni zato je ‘must’, a prve koje će poželjeti vratiti svoju kosu u vrhunsko stanje svakako su plavuše. One prema jednom istraživanju predstavljaju 52% klijentica salona i ujedno su najvažnije klijentice salona kod usluga bojanja. Raditi s njihovom kosom može biti užitak, ali i izazov, jer ne postoje dvije iste plavuše i osmisliti personaliziranu njegu koja odgovara pojedinačnim potrebama njihove kose, zadatak je koji si je postavio slavni hair brend L’Oreal Professionnel.

Serie Expert Blondifier

Uzimajući u obzir da su blond kose više oštećene i bez sjaja te da im je potreban postojani sjaj i poboljšanje boje, L’Oreal Professionnel osmislio je ciljanu novu liniju Serie Expert Blondifier, namijenjenu kosi s pramenovima, posvijetljenoj i obojenoj blond kosi. Ova linija proizvoda neutralizira žute podtonove i naglašava sjaj blond kose, a nakon godišnjeg odmora provedenog uz more i sunce, u njene se učinke odlučila uvjeriti i naša poznata voditeljica Nevena Rendeli Vejzović.

Nevena Rendeli prije Blondifier tretmana

U L’Oréal Akademiji imala je priliku iz prve ruke isprobati tretman proizvodima iz Serie Expert Blondifier kolekcije i zapravo osvježiti i preporoditi svoju plavu kosu bez bojenja. Upravo to je posebnost ove linije – kao potpuno profesionalan alat, omogućuje vam savršenu blond kosu iz salona svakog dana, a koristeći Serie Expert Blondifier proizvode čak ćete moći prorijediti odlaske u frizerski salon na bojenje kose.

Što sve uključuje Blondifier linija?

Blondifier je linija proizvoda, ali i usluga u frizerskom salonu, pa se tako dijeli na proizvode koje ćete moći isprobati samo u rukama stručnjaka u frizerskom salonu i one koje ćete kupiti i ponijeti sa sobom kod kuće kako bi nastavile njegu.

Proizvodi za kućnu njegu: Blondifier Cool šampon, Blondifier njega i Blondifier maska

Tretman na Neveni započet je s Blondifier Cool šamponom, neutralizirajućim šamponom za hladne blond nijanse s ljubičastim pigmentima koji su savršena komplementarna boja za neutralizaciju žutih podtonova. Nakon šamponiranja, slijedi njega. Pritom postoje dva proizvoda za njegu iz Blondifier linije; jedan je namijenjen tankoj, a drugi debeloj kosi. Sva tri proizvoda nabaviti se mogu za kućnu njegu i sadrže akai polifenole, antioksidanse u ekstraktu akai bobica koji imaju važnu ulogu u očvršćivanju kutikule. Zajedno djeluju u zaštiti od oksidacije kose, obnavljanju kose i pružanju sjaja.

Blondifier koloranti

Prednost Blondifier njege u frizerskom salonu su Blondifier dodaci za profesionalnu upotrebu u salonu. Riječ je o koncentriranim kolorantima za personalizaciju aplikacije Blondifier maske, koji neutraliziraju neželjene tonove i naglašavaju sjaj boje u salonu. Dostupna su tri dodatka: Cool Blonde (ljubičasti dodatak protiv žutih podtonova za hladne, svijetle blond nijanse), Sun Kissed Blonde (neutralizirajući plavi dodatak za tamne blonde nijanse) i Warm Blonde (zlatni dodatak za tople blonde nijanse).

Personalizirana njega za plavu kosu

U slučaju osvježavanja i obnove plave kose Nevene Rendeli Vejzović, nakon Blondifier Cool šampona korištena je Blondifier maska u kombinaciji sa Cool Blonde ljubičastim dodatkom, kako bi se poništili žuti podtonovi i dobila hladnija, svijetlija blond nijansa.

Tretman je, nakon sušenja kose, završen s Blonde Bestie njegujućim zaštitnim sprejem za sjaj blond kose, koji je na glasu kao najbolji prijatelj svake plavuše. On pruža zaštitu od djelovanja vanjskih učinaka, osjećaj zaglađene kose i sjaj zdravog izgleda, a također ga je, kao šampon i maske, moguće kupiti za osobnu njegu u frizerskom salonu.

Blondifier linija predstavlja jednog stručnjaka za tisuće blond tipova, a nabaviti se može u svim ovlaštenim L’Oreal Professionnel frizerskim salonima.

Nevena prije i poslije Blondifier tretmana

Foto: Jure Perišić

Učitati još
Zatvori