Pramenovi koji nastaju u samo 45 minuta

Pramenovi koji nastaju u samo 45 minuta

Loreal slider

U posljednjih nekoliko sezona, upoznajemo se s raznim tehnikama bojanja kose i općenito svjedočimo velikom povratku pramenova u naše kose. Oni više nemaju isključivo dekorativnu funkciju, već nam frizerski stilisti savjetuju kako strateškim postavljanjem pramenova na kosu možemo istaknuti ono najbolje na svom licu. U kontekstu pramenova, danas se posebno priča o tehnici konturiranja kose, u sklopu koje se pažljivim pozicioniranjem različitih tonova pramenova dobiva dubina i višedimenzionalni dojam boje te se istovremeno osvjetljava ili sjenča određeni dio lica koji želimo naglasiti ili pak prikriti.

Da je stavljanje pramenova u kosu trend koji upravo doživljava svoj najveći boom, dokazuju i statistike. U posljednjih nekoliko sezona broj hashtagova na Instagramu kao što su #contouring, #balayage, #highlights, #ombre i #framing porastao je na impresivnih 10 milijuna i društvene mreže danas doslovno bruje o pramenovima i različitim tehnikama njihova postavljanja.

Pramenovi Instant Highlights

Iako odlično prihvaćeni od žena koje su ih isprobale, drugi dio žena još uvijek nije nagovoren na pramenove, a to je velikim dijelom zbog činjenice što stavljanje pramenova na kosu traje i traje. Jednom kada uđete u frizerski salon, unaprijed se morate pripremiti na sate provedene u frizerskom stolcu i ako je za vas vrijeme luksuz, od ove usluge najčešće ćete i odustati. No, što kada bismo vam rekli da se na hrvatskom tržištu upravo pojavila jedna inovacija zbog koje ćete u trenutku poželjeti napraviti pramenove i zatim se svaki put rado vraćati u frizerski salon na njihovo osvježavanje?

Prije i poslije: Instakonturiranje

Prije i poslije: Instakonturiranje

Upoznajte Instant Highlights iz L’OréaI Professionnela

Instant Highlights revolucionarna je nova usluga u našim frizerskim salonima, koja je prvi put dostupna na hrvatskom tržištu. Kao što joj i samo ime govori, riječ je o instant pramenovima, odnosno pramenovima zbog kojih nećete provesti pola dana u frizerskom salonu, već će njihovo postavljanje na kosu trajati jednako koliko i odlazak na klasičnu frizuru – 45 minuta.

Prije i poslije: Instapramenovi

Prije i poslije: Instapramenovi

Instant Highlights je profesionalna usluga krojena po mjeri modernih žena, koje su zaposlene, vrlo često su zatrpane obavezama i žive u užurbanom, ako ne i hektičnom svakodnevnom ritmu. Bilo da ih vežu obaveze vezane uz posao ili obitelj, one žive i djeluju brzo i dinamično i jedino za jednake takve brzinske tretmane mogu odvojiti vrijeme u svom pretrpanom rasporedu. Instant Highlights nastao je upravo iz potreba zaposlenih žena i mladih mama kojima je luksuz izdvojiti nekoliko sati za boravak u frizerskom salonu.

Prije i poslije: Instapastelage

Prije i poslije: Instapastelage

Što je točno Instant Highlights usluga?

Instant Highlights pramenovi nastaju u samo 45 minuta, odnosno dvostruko kraće u odnosu na druge usluge posvjetljivanja kose. Make over kose tako je moguće napraviti u manje od sat vremena i uz Instant Highlights pritom se odlučiti na jednu od četiri najtraženije usluge posvjetljivanja u frizerskim salonima: Instakonturiranje kose, Instaoživljavanje kose, Instapramenove i Instapastelage.
Instant Highlights proizvodi

Instant Highlights proizvodi

Ova usluga ugledala je svjetlo dana zahvaljujući inovativnoj PRO HEAT tehnologiji, kojom je L’Oréal Professionnel stvorio prvi sustav za posvjetljivanje koji koristi toplinu i omogućuje posvjetljivanje do šest tonova u samo pola vremena. Princip po kojem nastaju ovi instant pramenovi uključuje Instant Highlights peglu, kremu i aluminijske folije, a sva tri proizvoda dizajnirana su kako bi djelovala zajedno. Instant Highlights krema za posvjetljivanje s PRO HEAT tehnologijom posvjetljuje kosu uz pomoć topline. Obogaćena je uljima kako bi osigurala optimalnu teksturu i kontrolirane rezultate posvjetljivanja.

Najveće prednosti Instant Highlights usluge

Instant Highlights tretman je mnogo brži, ali i mnogo jeftiniji način postizanja pramenova u kosi i trenutno je zbog svoje instant metodologije neusporedivi s bilo kojom drugom uslugom posvjetljivanja kose na tržištu. Osim toga, budući da se provodi isključivo u profesionalnim i ovlaštenim L’OréaI Professionnel salonima, maksimalno je siguran za kosu. A koji look odabrati i dobiti ga u samo 45 minuta, pomoći će vam sugerirati profesionalni koloristi u ovim salonima, koji će zajedno s vama doći do najboljeg rješenja za vašu kosu, ali i vaše lice u cjelini.

Prije i poslije: Instaoživljavanje

Prije i poslije: Instaoživljavanje

*Instant Highlights uslugu imate ekskluzivnu priliku isprobati i vi i na jedan dan postati naš model! Prijavite se na mail [email protected] sa svojim podacima, fotografijom lica i kose te u predmet maila navedite INSTANT HIGHLIGHTS. Također, kako biste bili u prilici osvojiti uslugu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti nekoga tko bi isto volio sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 23. travnja u ponoć, a nakon toga ćemo odabrati tri sretnice koje će besplatno uživati u ovoj usluzi 25. travnja u zagrebačkom frizerskom salonu Evelin i postati Instant Highlights ambasadorice na portalu Journal.hr.

Update: Naše Instant Highlights ambasadorice su Iva Sambolek, Anita Grlić i Zita Grašovec.

 

Foto: L’OréaI Professionnel

Učitati još
Zatvori