Najpoželjnija boja ove jeseni koja će istaknuti naš pogled

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Početak jesenske sezone označio je i početak najraskošnije sezone u modnom i beauty svijetu kada se vraćamo zanimljivim teksturama i najraskošnijoj paleti koja započinje u onim neutralnim tonovima i preko nekoliko nježnih i pastelnih nijansi prelazi u bogate boje dragulja i misteriozne zagasite nijanse. Od omiljenih jesenskih komada do najpoželjnijih make up proizvoda, jesenska paleta ono je što se nalazi u središtu svih jesenskih trendova. S novom sezona u naše su se ormare vratile smaragdna nijansa i smeđa boja, dok su se najraskošnije nijanse crvene boje u obliku savršenog jesenskog ruža te tople spicy nijanse u jesenskim paletama sjenila za oči istaknule kao apsolutni make up favoriti sezone.

Ipak, uz sve očekivane i obožavane nijanse i boje kojima se svake godine iznova vraćamo s prvim jesenskim danima, nova sezona istaknula je jednu neočekivanu boju i pretvorila ju u jedan od najpoželjnijih  make up trendova sezone koji već plijeni pažnju na društvenim mrežama poput Pinteresta i Instagrama. Riječ je o ljubičastoj boji u formi sjenila koja će istaknuti naš pogled za oči i stvoriti efektni jesenski make up look.

LJUBIČASTO SJENILO ZA OČI JE NAJEFEKTNIJI JESENSKI MAKE UP TREND

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rose Inc. (@roseinc)

Od najnježnijih pastelnih tonova ljubičaste boje do jarkih nijansi električnog izgleda koje će najjednostavniji make up u trenu transformirati u efektni look za večernji izlazak, ljubičasto sjenilo za oči ove se jeseni sasvim neočekivano nametnulo kao jedan od najefektnijih beauty trendova sezona koji ćete poželjeti isprobati.

Kao blagi odmak o neutralnih tonova koji donose one najsvjetlije nijanse ili kao savršenu zamjenu za dramatični look koji smo dosad pronalazili u preciznom potezu crnog tuša ili raskošnim nijansama bakrenih i crvenkastih tonova, ljubičasto sjenilo krije bezbroj različitih lookova među kojima ćete lako pronaći savršeno izdanje ovog neodoljivog trenda za sebe. Iako naizgled zastrašujuće,igre bojama u make up svijetu ono su što sasvim običan make up dijeli od look koji će istaknuti ono najbolje na vašem licu i, bez sumnje, istaknuti vas u gomili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Ljubičasto sjenilo svojim su kolekcijama i paletama ove jeseni dodali brojni popularni make up brendovi koje predvode Glossier, Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i mladi brend u usponu Flesh. Kako ih nositi? Nekoliko odličnih ideja za dnevni i večernji look koje će vas nagovoriti da isprobate ovaj neodoljivi trend pronašli smo na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wilma Söderström (@abeautifulcanvas)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Patrick Ta (@patrickta)

1