Kultni ljetni parfemi koji nam nikada neće dosaditi
Kultni ljetni parfemi koji nam nikada neće dosaditi

Kultni ljetni parfemi koji nam
nikada neće dosaditi

Postoji nešto u ljetnoj sezoni što priziva cvjetne, citrusne i voćne mirisne note. Upravo zato su takvi parfemi s vremenom postali kultni. Najbolji ljetni parfemi jedan su od načina da pobijedite vrućinu jer ga možete nositi čak i kad temperature porastu. Iako nije obavezno mijenjati svoj miris sa sezonom, postoje parfemi koji će vam definitivno dati razloga da to učinite. Mijenjamo udobne slojeve za prozračne i lagane odjevne komade. Stoga je samo logično to da želimo koristiti osvježavajuće ljetne mirise umjesto dubokih, drvenastih nota koje su nas grijale cijelu zimu.

Najmirisniji ljetni parfemi za novu sezonu

Ovi mirisi će vam trenutno uljepšati raspoloženje sa svojim klasičnim, svježim cvjetovima i žustrim citrusnim notama. Tu su i prozračni, oceanski mirisi koji nas vode ravno na plažu. Naravno, postoji i nekoliko primjeraka kojima nije važno što je ljeto jer se poigravaju dubokim, bogatim i dramatičnim notama usprkos visokim temperaturama. Bez obzira na to imaju li klasnične ljetne note ili vam daju razlog za to da ove sezone malo promijenite stvari, ovi osvježavajući i energizirani mirisi prevest će vaša osjetila u stanje blaženstva kao da ste na kakvom egzotičnom odmoru – čak i ako niste izašli iz svog doma.

Danas vam donosimo najsočnije i najpopularnije ljetne mirise svih vremena. Ovi ljetni parfemi učinit će da se osjećate poput egzotičnog, mirisnog cvijeta i odlično su ulaganje za ljetnu sezonu.

Marc Jacobs kultni ljetni parfemi
Marc Jacobs Daisy
Chanel kultni ljetni parfemi
Chanel Chance Eau Fraîche 
Calvin Klein kultni ljetni parfemi
Calvin Klein One Summer
Versace kultni ljetni parfemi
Versace Bright Crystal
Dolce & Gabbana kultni ljetni parfemi
Dolce & Gabbana Light Blue
YSL kultni ljetni parfemi
Yves Saint Laurent Mon Paris

Foto: Pexels, Instagram, Douglas, Fabuspot, Dior, Lijepa.hr, Notino

Učitati još
Zatvori