Liquid silver manikura nije za sve, ali izgleda dosta efektno
Liquid silver manikura nije za sve, ali izgleda dosta efektno

Liquid silver manikura nije za sve,
ali izgleda dosta efektno

Svako malo pojavi se neka nova manikura koju vole poznate dame, ali i internet. Ovog puta to je liquid silver manikura. Posljednja ju je nosila Sabrina Carpenter na Vanity Fair partyju nakon Oscara. Ona se odlučila za prirodnu duljinu i bademasti oblik i upravo zbog toga njezini srebrni nokti nisu izgledali prenapadno ni jeftino.

Odmah sada ćemo reći da ova manikura nije za sve i vjerujemo da se mnogima neće svidjeti. Ipak, ako ste među onima kojima je fora, ona dobro izgleda na svim duljinama, ali morate biti svjesni da će privlačiti sve moguće poglede ako se odlučite na dugačke nokte u ovoj boji. Naprosto, boja je sama po sebi upečatljiva, a onda ako je još stavite na jako duge nokte, nema šanse da ju ljudi ne primijete.

Kako se rade liquid silver nokti?

Liquid silver manikura zapravo se radi prahom za kromirane nokte. Stoga, nije to ništa novo, nikakva nova tehnika, ali svejedno izgleda cool. Zapravo, nokti s takvom bojom laka izgledaju kao da je na njima doista otopljeni metal. No za takvu manikuru morate njegovati i takav “edgy” stil. Ona se naprosto neće uklopiti u totalno ženstven stil, pogotovo ako često birate nježne i pastelne boje te cvjetni uzorak.

Ovakvi nokti svakako će najbolje pasati djevojkama koje vole crnu ili tamnu odjeću. Uz takav stil će se ovi nokti najbolje uklopiti. Ako, pak, tu srebrnu boju želite malo ublažiti i napraviti je prikladnijom, uvijek krom prah možete nanijeti na svjetlu podlogu ili na prozirni lak. Tako će nokti dobiti modernizirani sedefasti izgled, a neće bit tako upečatljivi. Naravno, to onda više neće biti liquid silver efekt, ali svejedno će biti lijepo. Osim toga, ta srebrna boja ne mora biti na cijelom noktu, njome se može napraviti i francuska manikura.

Kod odabira ovakve “vrišteće” manikure morate biti svjesni da će vam nokti tako izgledati gotovo mjesec dana ako idete na trajni lak ili mjetne nokte. Na to morate biti spremni jer nitko ne želi nakon tjedan dana shvatiti da mora još nekoliko tjedana biti s noktima kojima mu se ne sviđaju.

FOTO: Instagram (@nailsbyzola, @alikis_nail_bar)

Učitati još
Zatvori