Proizvodi za usne koje nećete trebati popravljati

Proizvodi za usne koje nećete
trebati popravljati

Svaka make up rutina završava nanosom jednog od omiljenih proizvoda za usne. Od prozračnih sjajila koji usnama donose tek blagi premaz boje i suptilni sjaj do kremastih ruževa za usne i tekućih formula koje stvaraju onaj upečatljivi look, proizvodi za usne su jedan od omiljenih make up trikova koji u svaki look donose onaj posebni završni pečat. U potrazi za savršenim proizvodom za usne spremni smo isprobati baš sve. Nakon što u raskošnoj paleti koju u različitim linijama i kolekcijama donose poznate beauty kuće i drogerijskih brendovi pronađemo nekoliko onih savršenih nijansi koje laskaju našem tenu i nadopunjuju naš svakodnevni make up look, ali i onaj za posebne prilike, sljedeći korak je pronaći savršenu formulu.

I dok će neki uvijek posegnuti za klasičnim kremastim ruževima za usne, drugi će svoj favorit pronaći u hranjivom i nježnom balzamu obojanom blagim ružičastim tonovima. Bez obzira na odabir, izdržljivost je ono što će oduševiti baš svakoga. Kao odgovor na potragu za proizvodima za usne koji će se na našim usnama zadržati tijekom cijelog dana i koje nećemo morati neprestano popravljati, brojni beauty brendovi u svoju su ponudu uvrstili lip stain.

LIP STAIN: PROIZVOD ZA USNE KOJI DONOSI BEZBRIŽNOST

Lip stain je proizvod za usne dizajniran kako bi u našu svakodnevnu make up rutinu unio dozu bezbrižnosti. Za razliku od velike većina proizvoda za usne koji zahtijevaju nekoliko popravaka tijekom dana, na lip stain proizvode za usne moći ćete u potpunosti zaboraviti u trenutku kad ih nanesete. Neki od ovih odličnih proizvoda za usne tijekom dana će polako i ravnomjerno izblijedjeti, dok one druge krasi intenzivan pigment koji će ostati postojan tijekom cijelog dana. Osim bezbrižnosti, mnogi lip stain proizvodi mogu se koristiti kao rumenilo što ih svrstava u skupinu onih multifunkcionalnih make up favorita koji će svoje mjesto pronaći u svakoj beauty kolekciji.

Deset odličnih lip stain proizvoda koje obožavaju svi beauty entuzijasti za vas smo izdvojili u nastavku.

Becca

Becca

Benefit

Benefit

e.l.f

e.l.f

Guerlain

Guerlain

Kjaer Weis

Kjaer Weis

lip-stain-maybelline

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Revlon

Revlon

Smith & Cult

Smith & Cult

YSL

YSL

Učitati još
Zatvori