Umjesto ruža za usne – ovo ljeto koristimo lip stain
Umjesto ruža za usne – ovo ljeto koristimo lip stain

Umjesto ruža za usne – ovo
ljeto koristimo lip stain

Stiglo je ljeto, a ono sa sobom donosi sunce i toplo vrijeme koje je idealno za uživanje. Savršeno napisani scenarij  je onaj u kojem  cijelo ljeto provodimo na moru, no mnogi od nas veliki dio ljeta i dalje provode u gradskoj vrevi. Ako ste jedni od njih onda znate kako je odijevanje i šminkanje po ljetnim vrućinama težak zadatak. Upravo zbog toga ljeti imamo tendenciju smanjiti obujam proizvoda koje koristimo.

 

Naime, toplo vrijeme zove za reorganizaciju kozmetičke torbice u kojoj minimaliziramo proizvode koje ćemo koristiti u ljetnim mjesecima. Ljeti uvijek posežemo za kremastim teksturama i proizvodima koji će našoj koži dati sjaj, bez da ju previše oteže. Odnosno, pudere mijenjamo toniranim kremama, puderasta rumenila i bronzere mijenjamo kremastim varijantama istih.

Proizvod koji će biti naš ljetni saveznik

Najnoviji trend koji je zavladao internetom zadnjih tjedana je trend u kojem klasičan ruž i sjajilo mijenjamo s lip stain. Lip stain je teksture sjajila ili tekućeg ruža, a postojanost ovog proizvoda garantirana je tijekom cijelog dana. Najčešće proizvodi čija je postojanost garantirana tijekom cijelog dana isušuju usne, no s ovim proizvodom je drugačija priča. Naime, lip stain ostavlja pigment na vašim usnama, a one su hidratizirane cijeli dan. Ovo je idealan proizvod za duge ljetne dane u kojima želimo nanijeti malo šminke na vlastito lice, a opet ne želimo otežiti svoje lice s previše proizvoda. Upravo zbog toga vam donosimo popis najboljih lip stains koje ćemo nositi cijelo ljeto. Sve proizvode možete pronaći na Cult Beauty i Fenty Beauty stranicama.

Fenty Beauty
Benefit
Fenty Beauty
Benefit
Dior, YSL
Lanolips
Charlotte Tilbury, Versed

Foto: Instagram, Versed, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori