Znamo gdje nabaviti kultni bronzer koji obožava kćer Heidi Klum

Znamo gdje nabaviti kultni bronzer koji
obožava kćer Heidi Klum

Da su geni zaista čudo dokazuje i Leni Klum, prekrasna kćer slavne Heidi Klum. Baš kao i mama i ona je krenula manekenskim stopama. Ova 18-godišnjakinja, koju je Heidi dobila s Flaviom Briatoreom, naslijedila je majčinu ljepotu, a u posljednje vrijeme sve je aktivnija na društvenim mrežama, a samim time i sve zanimljivija javnosti.

Leni zasad njeguje ultra popularni prirodni look. Ne nosi puno šminke, ali ono što nosi i stalno kupuje, ako je za vjerovati stranim medijima, je kultni bronzer – Benefit Hoola Bronzer. Upravo taj proizvod vjerojatno se našao u make up torbicama svih beauty influencerica.

Kada bismo sada prevrtjeli videe s početka njihovih karijera, vrlo je vjerojatno da bismo među proizvodima koje upotrebljavaju, primijetili Hoola Bronzer. Kultni je to proizvod koji je s godinama stekao legendarni status i kojeg vole i početnici i iskusni vizažisti.

Hoola bronzer lako se blenda, nije pretaman i postojan je. Ljeti je zapravo idealan komad šminke jer vam ne treba gotovo ništa drugo. Kada vam lice dobije lijepu preplanulu nijansu, ovim bronzerom možete odlično naglasiti ten. Sudeći po fotografijama koje Leni objavljuje i ona se uzda u to da je manje više. Na njezinom licu većinom je Hoola bronzer, maskara i minimalno proizvoda na usnama.

Ako želite sličan look i niste fan previše šminke ljeti, dobre vijesti – Hoola bronzer se može nabaviti i kod nas. Dostupan je na web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku, a ako vam se ne da čekati dostavu, dostupan je i u poznatoj drogeriji. Cijena mu je 289 kuna, a postoji matte i verzija sa šljokicama.

Također, Hoola bronzer dolazi u nekoliko nijansi pa možete izabrati onu koja paše baš vašem tenu. S njime možete pokušati i viralni trik za konturiranje koji je zaludio TikTok. Kažu da s njime možete imati slavne isklesane jagodice poput Kate Moss.

Učitati još
Zatvori