Café au lait nails: Bella Hadid najavila novi ljetni trend u svijetu manikura
Café au lait nails: Bella Hadid najavila novi ljetni trend u svijetu manikura

Café au lait nails: Bella Hadid najavila novi
ljetni trend u svijetu manikura

Bella Hadid imala je veliki povratak na holivudsku scenu tijekom filmskog festivala u Cannesu. Nakon lansiranja njezinog beauty brenda Orebella, Bella se nakon dugačke pauze vratila na crveni tepih. Osim modnih kombinacija o kojima se pričalo, detalji poput manikure koju ova manekenka nosi također su privukle ogromnu pažnju.

Tako je s prozirnom haljinom koja je savršeno odgovarala njezinom ultrabrončanom tenu, glamuroznim valovima s razdjeljkom na stranu, makeupom u smeđim tonovima, uskladila i savršenu atte manikurom.

Bella Hadid
Bella Hadid

Café au lait manikura

Vrlo brzo Bellina nail artistica Emi Kudo otkrila je na svom Instagramu da je ova boja inspirirana Bellinim outfitom. Kako bi osigurala da nijansa savršeno odgovara haljini, Emi Kudo je stvorila vlastitu mješavinu kako bi dobila pravu nijansu. “Pomiješala sam tri boje iz Apres Valentine’s palete kako bih se prilagodila Bellinoj viziji i napravila savršenu boju za café au lait”, objasnila je ona.

Nokti u latte nijansi

Latte nijansa je neutralna boja koja se nalazi negdje između svijetlo bež i svijetlo smeđe. Inspirirana je bojom kave odnosno latte macchiata, koji kombinira bogatu smeđu boju kave s kremastim, mliječnim tonovima. Ova nijansa je savršena za one koji žele suptilne, ali ipak elegantne nokte. Bez obzira na prigodu, ova boja pruža sofisticiran i uredan izgled koji će privući pažnju svojom nenametljivom ljepotom. Uz pravu pripremu i njegu, vaši nokti će uvijek izgledati besprijekorno i moderno.

Foto: Profimedia, Instagram (@pop_polished)

Učitati još
Zatvori