Lancôme adventski kalendar poželjela bi svaka žena

Lancôme adventski kalendar
poželjela bi svaka žena

Renomirani francuski beauty i make up brend Lancôme redovito se nađe u našim favoritima za božićno darivanje. Razlog tome svakako su prigodna gift pakiranja omiljenih Lancôme proizvoda koja se na tržištu pojave uoči Božića, a ujedno su i value for money. Ove sezone luksuzni blagdanski setovi s potpisom Lancômea stigli su i u hrvatske parfumerije i razgledati ih možete ovdje.

Lancôme adventski kalendar

Uz setove, francuski make up brend predstavio je i jedan predivan adventski kalendar, koji dolazi u raskošnoj ružičastoj boji sa srebrnim detaljima i na sebi nosi parišku ikonu arhitekture – Eiffelov toranj. Nakon što se otvore njegova vratašca, slijedi novo iznenađenje, s bajkovitim ilustracijama koje krase površinu sa 24 prozorčića.

Sa svakim otvaranjem prozorčića, otvara se i jedno Lancôme beauty iznenađenje, a među 24 proizvoda pronaći ćete proizvode koje ste sigurno isprobali i zavoljeli; mini izdanje La Vie est Belle parfema, Lancôme Hypnôse maskaru, Lancôme Le Crayon Khôl olovku za oči, Bi-Facil nježni odstranjivač make upa s očiju (pa čak i onog vodootpornog), L’Absolu Rouge ruževe za usne i niz odličnih njegujućih proizvoda za kožu.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori