‘It’ boja laka za nokte za srpanj

‘It’ boja laka za
nokte za srpanj

A post shared by Jennifer Dye (@chroma_nails) on

Boja lososa obilježila je manikure u lipnju, a s prvim danima sedmog mjeseca okrenuli smo se novoj boji koja će dominirati srpnjem kao jednim od najtoplijih mjeseca u godini. Odlazite li uskoro na ljetovanje, manikura i pedikura sigurno će se naći na vašoj ‘to do’ listi među nezaobilaznim beauty tretmanima, a tada biste se mogli odlučiti za hit boju laka za nokte za srpanj – krem bijelu.

A post shared by DRYBY (@drybylondon) on

Krem bijela za manikuru i pedikuru

Krem bijela univerzalno je privlačna boja, s kojom ne možete pogriješiti. Bijela boja u manikurama općenito dominira u posljednjih nekoliko ljetnih sezona, a dok se još donedavno nosila jedna jedina, kreč bijela boja, sada viđamo njene suptilnije, decentnije i elegantnije verzije, u obliku raznih tonova krem bijele boje. To je bijela koja u sebi ima malo bež ili malo roskastih podtonova i na noktima djeluje još toplije.

Krem bijelu možete nositi i na rukama i na nogama, a najbolje je odlučiti se za trajni lak, koji će se pobrinuti da vaša manikura traje i bude neokrhnuta tijekom cijelog ljetovanja. Uz ovu manikuru možete nositi doslovno sve, jer će se uklapati u sve stylinge i kombinacije boja. U nastavku smo izdvojili nekoliko lakova za nokte u ovoj neutralnoj boji, koja će još više doći do izražaja kada potamnite.

 

Butter London – Steady On

Chanel – 548 Blanc White

Smith & Cult – Sugarette

Deborah Lippmann – A Fine Romance

Orly – Barely There

OPI – It’s in the Cloud

CND Vinylux – Studio White

China Glaze – Let’s Chalk About It

Nailberry – Almond

Foto: Instagram, Nordstrom, Look Fantastic

Učitati još
Zatvori