‘It’ boja laka za nokte za listopad

@oliveandjune

Dugo smo je čekali i nestrpljivo o njoj pisali te nam je konačno došla – jesen je sa sobom donijela mnoštvo zanimljivih noviteta, a ono o čemu se uvijek raspravlja na početku nove sezone definitivno su lakovi za nokte i trendi manikure. Ipak, ovog listopada vraćamo se klasici i boji laka za nokte koja se toliko povezuje s jesenskim danima i hladnijom sezonom. Riječ je, naravno, o tamno crvenoj boji koja je neizostavan dio jesenske palete. Možda se na prvi pogled čini klasična i “monotona”, no tamno crvena je sve, samo ne to! S njom možete osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, a istovremeno biti sigurni kako će takva nijansa odgovarati svakom outfitu, ali i svakoj prigodi.

Chanel Le Vernis – Pirate

Ipak, ako je i dalje smatrate prejednostavnom za vlastiti ukus, uvijek je možete osvježiti zanimljivim nail artom te se poigrati uzorcima ili je kombinirati s drugim nijansama, što će stvoriti zanimljiv color-blocking na noktima. Nakon upečatljivih i jarkih boja koje su krasile nokte u toplim danima, došlo je vrijeme za zagasite tonove, a njima su brojne žene vjerne tijekom cijele godine, što samo potvrđuje da je tamno crvena boja laka za nokte svevremenski klasik koji se može nositi u svakom godišnjem dobu.

Ako ste zakazale tretman u kozmetičkom salonu ili se u kućnoj radinosti planirate poigrati s novom manikurom, u nastavku donosimo prekrasne nijanse tamno crvene boje koje možete odmah isprobati.

tamno crvena
Essie – bubbles only
tamno crvena
Catrice ICONails – Get Lost in Red You Love
tamno crvena
L’Oréal Paris Color Riche – Rubis Folies
tamno crvena
OPI Classic Collection – Big Apple Red
tamno crvena
Couleur Caramel Beautiful Nails
tamno crvena
Rimmel 60 Seconds Flip Flop – Be Red-y

Foto: Instagram, Essie Notino

0